Celebrity News

Između njih je 17 godina razlike: Aleksandar Srećković Kubura otkrio kako se njegovi sinovi ZAISTA slažu posle razvoda roditelja

Sinovi Aleksandra Srećkovića Kubure ponos su svog oca i svoje majke...

Između njih je 17 godina razlike: Aleksandar Srećković Kubura otkrio kako se njegovi sinovi ZAISTA slažu posle razvoda roditelja

Sinovi Aleksandra Srećkovića Kubure, najveće su blago glumca i njegove bivše supruge Marije Savić. Dvadesetšestogodišnji Aleksa i Vanja koji ima tek devet godina centar su sveta roditeljima, a Aleksandar Srećković Kubura, gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" otkrio je kakav je njihov odnos, budući da je između njih prilično velika razlika u godinama.

Sinovi Aleksandra Srećkovića Kubure - u kakvom su odnosu?

Ponosi tata, u pomenutoj emisiji objasnio je da po njegovom mišljenju idealna razlika od četiri godine, a pošto to nije slučaj sa njegovim sinovima, otkrio je kako Aleksa i Vanja funkcionišu.

Pročitajte: RAZVOD roditelja mu je teško pao - Ovako izgleda Kuburin sin, a JEDAN DETALJ je neverovatan (FOTO)

Petar Đorđević

 

- Tragovi ponašanja kao prema detetu u odnosu Alekse i Vanje postoje. Aleksa je inteligentan čovek, uvek se igra sa Vanjom, nije ni najmanje strog. Neke principe i nešto što Vanja uvrsti u svoje ponašanje, a Aleksi smeta, ume da izazove da se ponaša kao da mu je roditelj. Ništa to nije zabrinjavajuće, mi smo roditelji obraćali pažnju da se njihov odnos ne shvati pogrešno - rekao je Kubura u pomenutoj emisiji.

Pročitajte: Aleksandar Srećković Kubura - Razvod nije kraj sveta

 

 

Podsetimo, Aleksandar Srećković Kubura i fitnes instruktorka Marija Savić bili su u braku preko dve decenije. Na "ludi kamen" stali su u ranim dvadesetim godinama života, a razveli su se pre nekoliko godina, o čemu je brujao čitav region. Kao plod velike ljubavi dobili su sinove Aleksu i Vanju, koji su nit koja ih doživotno vezuje.

Komentari (0)

Loading