Celebrity News

Istina se ne može sakriti: Rođendan ćerki otkrio ozbiljne probleme u odnosu Ane Kokić i Nikole Rađena (FOTO)

Odnos Nikole Rađena i Ane Kokić prema njihovim rečima, nakon razvoda ostao je prijateljski, ali da li se u međuvremenu nešto promenilo?

Istina se ne može sakriti: Rođendan ćerki otkrio ozbiljne probleme u odnosu Ane Kokić i Nikole Rađena (FOTO)

Rođendansko slavlje ćerki Ane Kokić i Nikole Rađena prošle godine otkrilo je da Nikola i Ana imaju divan odnos i da su pre svega roditelji Nini i Tei, pa tek onda bivši supružnici. Naime, prošle godine decojčice su rođendanski poklon dobile od roditelja, a porodica je bila na okupu.

Instagram

 

Ove godine nešto se promenilo. Naime, kada je njihova starija ćerka Nina napunila 13 godina, Ana je čestitku i fotografiju intimne proslave iz porodičnog doma podelila na mrežama. A kako je i Tei rođendan bio samo par dana pre toga, jasno je bilo da su devojčice rođendanske želje poželele sa mamom.

Pročitajte: PRELEPE VESTI posle razvoda - Ana Kokić je objavila, društvene mreže GORE! (FOTO)

Instagram screenshot

 

Sada je pak došao i trenutka da im tata priredi rođendansko iznenađenje, pa je za svoje naslednice organizovao rođendansku proslavu. Devojčice su oduvale svećice i u zagrljaju svog oca ponovo proslavile divan dan.

Instagram

 

Odnos Ane Kokić i Nikole Rađena - Šta se promenilo?

Ono što se nametnulo kao pitanje je da li se Nikolin i Anin odnos za svega godinu dana promenio, pa ovoga puta nisu uspeli da ćerkama zajedno obeleže rođendan, ili su po sredi samo brojne obaveze koje roditeljima nisu dozvolile da ćerkama naprave zajedničku proslavu.

Odnos Ane Kokić i Nikole Rađena od razvoda je bio skladan, a pevačica je čak nekoliko puta isticala da u bivšem suprugu ima velikog prijatelja.

‒ Moguće je da bivši supružnici ostanu u dobrim odosima i meni je drago ako nas dvoje možemo da damo primer. Da makar jedan par podstaknemo da posle razvoda nastavi prijateljstvo - rekla je Ana u jednom intervjuu za magazin "Gloria".

Komentari (0)

Loading