Celebrity News

Raskrinkani milioni Dragane Mirković! Evo kako pevačica ZAISTA dolazi do para

Bogatstvo Dragane Mirković neretko je tema svetskih medija i sajtova koji se bave procenjivanjem imetka poznatih

Raskrinkani milioni Dragane Mirković! Evo kako pevačica ZAISTA dolazi do para

Kako pišu mediji bogatstvo Dragane Mirković iznosi stotinu miliona dolara, a mnogi se pitaju kako je skromna pevačica iz Kasidola uspela da stekne toliko bogatstvo.

U svojoj bogatoj karijeri Dragana je snimila čak 21 album i primarni prihod ima od svoje pevačke karijere. Iako je prodaja CD-ova na svetskom nivou smanjena, Dragana ima svoj oficijelni kanal na "YouTube-u", koji sada broji preko 100.000 pretplatnika. Njeni spotovi na "youtube-u" privlače reklamne kuće, pa Dragana preko ovog medija ima svojevrsnu zaradu, bez obzira na činjenicu da putem ove mreže njeni fanovi besplatno slušaju njenu muziku.

Pročitajte: Svi joj zavide - Dragana Mirković dobila NESVAKIDAŠNJI poklon, a od cene će vas zaboleti glava (FOTO)

Luka Šarac

 

Ipak, najveće prihode pevačica ostvaruje iz zajedničkih poslovnih poteza koje pravi sa suprugom Tonijem Bijelićem. 2005. bračni par osnovao je digitalnu i kablovsku televiziju u Požarevcu, čije ime nosi Draganine Inicijale.

Najveći izvor bogatstva Dragane Mirković i Tonija Bijelića prema sajtu "Net Worth Celebritis" jeste firma za prodaju luksuznih automobila Majbah.

Kako je suprug svoju celokupnu imovinu prepisao na nju, Dragana je i vlasnica luksuzne vile u Beču, kao i zamka nadomak Austrije.

Pročitajte: Velika ispovest Dragane Mirković - Zbog Tonija sam sve rizikovala, iz prelepe kuće otišla sam u pedeset kvadrata

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading