Celebrity News

RAZVOD Rade Đurić: Evo ko je misteriozni muž Goran, njena ljubav iz detinjstva i zašto je POSLE SVEGA odlučila da ga OSTAVI

Bivši muž Rade Đurić sa suprugom je imao najlepšu ljubavnu priču, koja ipak nije imala svoj srećan kraj

RAZVOD Rade Đurić: Evo ko je misteriozni muž Goran, njena ljubav iz detinjstva i zašto je POSLE SVEGA odlučila da ga OSTAVI

Voditeljka "Beogradske hronike" i godinama kasnije emisije "Da sam ja neko", Rada Đurić, započela je svoju ljubavnu priču u Lazarevcu u gradu u kome je sa majkom i bratom odrastala, a zatim silno zavolela svog druga iz detinjstva, Gorana Đurića.

Rada i Goran Đurić u Lazarevcu su se zavoleli, osnovali porodicu i dobili dvoje dece, ćerku Veru i sina Despota.

Iako su se Goran i Rada poznavali još od detinjstva, ljubav se među njima rodila tek nakon završetka studija:

Pročitajte: Rada Đurić - Sreća je samo trenutak a mi često ne znamo da ga prepoznamo

Luka Šarac

 

- Apsolvirala sam u roku a onda je usledio jedan ludački put u mom životu. Vratila sam se kući jer sam bila umorna od svega. Ubrzo sam se zbližila sa sadašnjim suprugom Goranom. Poznavala sam ga ceo život, kao srednjoškolci bili smo veoma dobri drugovi, a onda se spontano među nama rodila ljubav. Brak je čudna institucija, a moj dragi i ja smo u osnovi dobri drugovi. Pre svega smatram da je temelj svega u životu sporazumevanje. Postala sam majka sa dvadeset šest  godina kada sam rodila ćerku Veru. Bile su to za mene idealne godine da uplovim u majčinstvo. Ne volim da čujem kada neko kaže kako mu je rođenje deteta poremetilo neke planove jer deca od nas prave bolje ljude. Bilo je trenutaka kada sam se pitala šta će mi sve to u životu, ali je daleko više bilo onih u kojima sam bila svesna da je rođenje deteta jedno od mojih najboljih izbora. Za svakog čoveka je veoma važno da ima decu, da raste s njima i brine o njima, da živi njihov život, a ne samo svoj - ispričala je svojevremeno za medije Rada.

Iako je bivši muž Rade Đurić u njen život uneo posebnu vedrinu i ljubav i podario joj dvoje dece, posle 15 godina braka, svemu je došao kraj, a Rada je odlučila da ga napusti.

- Njih dvoje su u nekoliko navrata pokušali da se pomire i prevaziđu probleme. U tome im je svesrdno pomogao i lazarevački centar za socijalni rad, ali nažalost, bezuspešno.Krajem prošle nedelje bio je poslednji pokušaj mirenja, ali je jaz koji se stvorio među njima bio isuviše veliki. Razvešće se sporazumno, a formalnosti će biti gotove u roku od nekoliko dana - otkrila je za "Kurir" Radina bliska prijateljica.

Pročitajte: Rada Đurić o bolesnoj majci - Pokušavamo da ugrabimo što više od života zajedno

Boško Karanović

 

Brak između Rade i Gorana završio se nakon 15. godina, a ona se nakon toga potpuno posvetila deci i svojoj karijeri.

Komentari (0)

Loading