Celebrity News

Velika tajna Dijane Đoković - Šta to Novakova majka godinama krije?

Tajna Dijane Đoković izašla na videlo

Velika tajna Dijane Đoković - Šta to Novakova majka godinama krije?

Roditelji Novaka Đokovića dugo su sve ulagali u najstarijeg sina i bili mu najveća podrška na početku teniske karijere, a Nole nikada nije zaboravio da istakne kolika je njihova žrtva bila. I dok ga je otac pratio na brojne turnire i bio prisutan u medijima tokom cele njegove karijere, majka Dijana bila je ta koja se uvek držala po strani.

U poslednje vreme, pak, Dijana je uz svog supruga Srđana počela češće da se pojavljuje u javnosti i daje izjave koje su uglavnom vezane za njihovog sina Novaka.

Pročitajte: Surova istina se ne može sakriti - Proslava rođendana Dijane Đoković jasno otkriva koliko je LOŠ odnos sa snajom Jelenom (FOTO)

Guliver Getty Images

 

Ipak, tokom gostovanja u emisiji "Balkanska ulica" Dijana i Srđan po prvi put govorili su više o sebi, pa je tada tajna Dijane Đoković izašla na videlo.

Naime, Dijana je otkrila da se pre tri decenije krstila u crkvi i da je tada dobila i kršteno ime koje joj je dao njen suprug Srđan. Tom prilikom, on je za svoju lepšu polovinu izabrao staro srpsko ime, Milica.

Ipak, Dijana kaže da je to ime lepo, ali da ne želi da je iko tako zove i da u javnosti, ali i u privatnosti svog doma želi da ostane ono što je godinama bila - Dijana Đoković.

Komentari (0)

Loading