Celebrity News

Mnogi misle da je Sara Jo favorit na "Pesmi za Evroviziju", a ona sada otkriva novi adut: "Na sceni će me pratiti više MUŠKARČINA"

Sara Jo uskomešala je javnost još pre objave njene pesme, sada su strasti tek uzavrele

Mnogi misle da je Sara Jo favorit na "Pesmi za Evroviziju", a ona sada otkriva novi adut: "Na sceni će me pratiti više MUŠKARČINA"

Bruji, bruji čaršija da Sara Jo ove godine odlazi na Evroviziju, gde će predstavljati našu zemlju na najvećoj evropskoj pozornici u Torinu. Naravno, pre nego što se to ozvaniči poznata pevačica moraće da prođe nimalo lak domaći festival budući da će na "Pesmi za Evroviziju" u studiju RTS-a učestvovati rekordnih 36 kompozicija. Ipak, nakon što su prekjuče objavljene sve numere koje se takmiče mnogi se slažu da je unapred jasno da posebno velike šanse za odlazak u Italiju ima mlada zvezda koja se već dokazala kao neko ko može da odgovori visokim zahtevima kada je u pitanju scenski nastup, što je posebno važan faktor na ovom muzičkom, ali nadasve televizijskom takmičenju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Sara je svoje scenske veštine pokazala nebrojeno puta, ali poslednja prilika za to bila je relativno nedavno na njenom koncertu ispred Narodne skupštine tokom dočeka Nove godine u Beogradu. Gomila zahtevnih koreografija bila je tada na repertoaru, a pevačica je pokazala da s lakoćom vlada binom pred hiljadama ljudi, koliko će je čekati i u Torinu. Naravno, pored dobrog nastupa ipak je potrebna i dobra pesma. Sari je u tome ovog puta pomogao dokazani hit-mejker Slobodan Veljković Coby i za ova dva dana pokazalo se da je pozvati njega u pomoć bila dobra odluka. Pesma i dalje iz sata u sat beleži sve veći broj pregleda na mreži "YouTube", a ako nekim slučajem još niste čuli o čemu se radi poslušajte pesmu u nastavku.

Pevačica je ovim povodom dala i svoju prvu zvaničnu izjavu vezanu za ovo takmičenje i sva je prilika da je i ona sigurna u uspeh pesme koja nosi naziv "Muškarčina (Zabranjeno voće)".

- Nisam ni trenutka imala nedoumicu oko toga sa kim bih želela da radim na pesmi. Coby i Bojana Vunturišević uvek umeju da svaku moju zamisao nadograde i da me izvuku iz zone komfora, podsećajući me koliko je to bitno u stvaralaštvu i kako je to jedini način da izvođač u potpunosti otkrije sebe. Jedino što sam priželjkivala jeste da pesma bude mistična, mračna, eksperimentalna i senzualna na "pomeren" način. Htela sam da ljudi to čuju i prepoznaju, ali da opet postoji neki faktor iznenađenja. Sudeći po prvim reakcijama izgleda da smo uspeli u tome. Mislim da je, pogotovo kada se priča o pop muzici, uvek bitno pružiti publici nešto novo, drugačije o čemu će se diskutovati, pa čak iako to nisu odmah u potpunosti pozitivni komentari - izjavila je Sara i zagolicala maštu onih koji željno iščekuju da vide kakav nastup sprema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

- Volela bih da nastup isprati mističnu i tamnu stranu koju često volim da provlačim kroz svoj kreativni proces, u kom god obliku da je. Nezaobilazna stvar će biti ples, na nastupu ću imati dobro pojačanje, ne samo jednu, nego više "muškarčina" (smeh). Ono što najviše volim u vezi sa ovom pesmom je što poruka može da se protumači i procesuira na bezbroj način. Pesma ima toliko slojeva, koji verujem da će se otkrivati kroz svako naredno slušanje - zaključila je pop zvezda.

Nacionalno takmičenje za našeg predstavnika na Evroviziji podeljeno je u dva polufinala, trećeg i četvrtog marta, a Sara Jo nastupa u drugoj polufinalnoj večeri pod rednim brojem 12. Veliko finale sledi već naredne večeri, petog marta, kada će biti poznato ko putuje u Torino u maju.

Komentari (6)

Loading
jasna

08:52 11.02.2022

PREDIVNA SARA I JOS BOLJA PESMA NE IYLAYI IY GLAVE Bruji bbruji carsija da si Saro najbojla

mm

11:12 11.02.2022

Saro obaveyno pevaj na Srpskom da neiygubi pesma sve sto ima smek ritam ma sve ima

mina

10:00 17.02.2022

PRESLATKA SARA I NAJBOLJA STVAR MUSKARCINA YA POBEDU DRYIM FIGE