Celebrity News

Ko još ovako živi: Zavirite na luksuzno putovanje Dragane Mirković i Tonija Bijelića, JEDAN DETALJ će vas IZNENADITI (FOTO)

Putovanje Dragane Mirković i Tonija Bijelića oduzima dah

Ko još ovako živi: Zavirite na luksuzno putovanje Dragane Mirković i Tonija Bijelića, JEDAN DETALJ će vas IZNENADITI (FOTO)

DM Sat

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić prve dane februara provode u Egiptu gde su pod toplim afričkim suncem spojili lepo i korisno.

Bijelić, koji je vlasnik fabrike luksuznih automobila „majbah kupe“, ima brojne sastanke povodom širenja tržišta, dok Dragana to vreme koristi da bi istraživala čari Kaira, da bi potom, po završetku obaveza uživali u zajedničkim trenucima, ali i obilasku atraktivnih lokacija.

Putovanje Dragane Mirković i Tonija Bijelića - egzotični raj za zaljubljene

DM Sat

 

Neke od impresija folk carica podelila je i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, pa se tako može videti da su odseli u najluksuznijem hotelu „For sizons“, odakle su se uputili na razgledanje piramida. Nisu propustili priliku ni da obiđu Egipatski muzej u kome su pohranjene brojne mumije i eksponati stari više hiljada godina. Koliko uživaju u svakom trenutku koji imaju prilike da provedu zajedno svedoči i fotografija na kojoj su krstarili Nilom, a nezaobilazno je bilo i jahanje kamila koje su ovekovečili držeći se za ruke.

Pročitajte: Prvi put smo iskusili takav udarac - Dragana Mirković u stahu za Tonijevo zdravlje

DM Sat

 

-  Prvo biznis pa onda provod – napisala je Dragana kojoj očigledno prija predah od nastupa tokom januara na kojima je oborila sve rekorde posećenosti.  

 

Komentari (0)

Loading