Celebrity News

Lepa, pametna i uspešna: Ćerka Sanje Đorđević je doktor nauka, a za rukom joj je pošlo NEMOGUĆE (FOTO)

Ćerka Sanje Đorđević, prelepa Ivana odlučila je da svoju karijeru gradi daleko od estrade.

Lepa, pametna i uspešna: Ćerka Sanje Đorđević je doktor nauka, a za rukom joj je pošlo NEMOGUĆE (FOTO)

Sanja i Petar Đorđević pre više od tri decenije dobili su najveću krunu ljubavi, ćerku Ivanu. U tridesetoj godini, ćerka Sanje Đorđević završila je doktorske studije i još jednom svoje roditelje učinila najponosnijima.

Iako je estrada ne zanima, Ivana je slika i prilika svoje majke. Nakon što je osnovne studije završila u Srbiji, master sportskog prava završila je u Švajcarskoj.

Pročitajte: Zavirite u porodični dom vredan pola miliona evra koji je spreman za prodaju - Šta je Sanju Đorđević navelo na ovaj potez?

- Kao što znate, Ivana je posle studija prava u Švajcarskoj polagala diferencijalni ispit da bi mogla i tamo da bude pravnik. Takođe, u Cirihu je završila i master za sportsko pravo. Mislila sam da će se zadržati na tome, ali njena želja je bila da položi i pravosudni ispit. Zaista ne znam odakle joj snaga, ali sam ponosna na sve što je uradila. Imala je da nauči 7.000 strana, polagala je osam ispita i nije imala pravo da padne nijedan, jer bi u suprotnom morala sve iz početka - rekla je svojevremeno za "Kurir" ponosna majka.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading