Celebrity News

Isplivale slike sa venčanja Petra Strugara: Pogledajte kako izgleda glumčeva PRVA SUPRUGA i saznajte ZAŠTO IM BRAK NIJE POTRAJAO (FOTO)

Venčanje Petra Strugara proteklo je te 2013. godine u tajnosti

Isplivale slike sa venčanja Petra Strugara: Pogledajte kako izgleda glumčeva PRVA SUPRUGA i saznajte ZAŠTO  IM BRAK NIJE POTRAJAO (FOTO)

U krugu porodice i prijatelja pre devet godina odigralo se venčanje Petra Strugara i njegove izabranice, takođe glumice Ivane Nikolić. Mlada je blistala u bebi roze jednostavnoj haljini, sa prekrasnim bidermajerom u rukama, dok je dramski umetnik za tu priliku poneo skupoceno crno odelo. Zaljubljeni par tada nije od svadbenog veselja želeo da pravi veliku pompu stoga je sa svega desetak zvanica to obeležio. 

Pročitajte: EKSKLUZIVNO! Prve fotografije Petra Strugara sa ženom i bebom! Evo kako izgleda lepotica koja mu je promenila život

Privatna arhiva/ Story press

 

Venčanje Petra Strugara proteklo je bajkovito, kao i prva godina ljubavi glumačkog para, nakon toga nastupili su problemi, a harzimatični Crnogorac, opčinjen motorima svojevremeno je otkrio šta je dovelo da svađa, pa i kraha braka.

- Nisam čovek problema, već rešenja. Pokušavao sam povremeno da rešavam stvari onda kada ih je trebalo ostaviti na miru. Mislim da sam u međuvremenu naučio kako neke probleme ne treba dirati, već pustiti da ih sređuje neko drugi. Optimista sam, trudim se da budem vedar i širim lepo raspoloženje oko sebe, energičan sam i preduzetan - izjavio je ranije on i dodao da je sa Ivanom, najviše zbog odgajanja sina Zarija, ostao u odličnim odnosima, što je ona potvrdila.

- Petar i ja smo ostali u dobrim odnosima, ali na tome se radi. To je nešto što je popravljivo i moguće, tako da smo mi, na obostrano zadovoljstvo, jako dobri prijatelji i učestvujemo zajedno u odgajanju sina. Vodimo ga na jahanje i zbog toga sam posebno srećna, jer sam odrasla uz konje i treća sam generacija u mojoj porodici koja se bavi odgojem. Sad je to naš zajednički hobi u kojem svi uživamo - istakla je.

Pročitajte: Njena izjava će vas iznenaditi: Strugarova bivša žena Ivana otkriva kako je saopštila njihovom sinu da je dobio brata

 

 

Nakon razvoda od Ivane Petar je svoje srce poklonio prvo pevačici Milici Todorović, a danas i Olji sa kojom je dobio sina Iva.

Komentari (0)

Loading