Celebrity News

Nikada ih niste videli zajedno: Ova POZNATA UMETNICA osvojila je srce Slavka Štimca! Njihova ljubav traje godinama (FOTO)

Supruga Slavka Štimca prava je misterija za domaću javnost

Nikada ih niste videli zajedno: Ova POZNATA UMETNICA osvojila je srce Slavka Štimca! Njihova ljubav traje godinama (FOTO)

Supruga Slavka Štimca za domaću javnost prava je misterija, jer glumac svoj privatni život čuva od radoznalih pogleda. Ipak, kako je peta i nikad uzbudljivija sezona serije "Ubice mog oca" došla do finala, interesovanje za maestralnog glumca veoma je poraslo.

Miran i povučen forenzičar Sava veoma je sličan senzibilitetu Slavka Štimca, koji svoju privatnost godinama čuva u tajnosti. Njegovo srce osvojila je supruga Vesna Golubović, uspešna slikarka. Ljubav im je dugovečna, koliko i karijere, ali u javnosti retko imamo prilike da ih vidimo zajedno.

Pročitajte: Slavko Štimac - Nema razloga da se čovek menja zato što ga mnogi prepoznaju na ulici

Vesna je osamdesetih svoju karijeru gradila u Njujorku, gde se sjajno uklopila u umetnički milje. Uprkos svemu, na kraju se ipak vratila u Beograd, ali od umetnosti nije odustala.

O njenom upoznavanju, romansi i braku sa mnogima omiljenim domaćim glumcem malo se zna. Svoju privatnost umetnički par odabrao je da čuva za sebe, da u njoj uživa i neguje uspehe i ljubav.

Komentari (0)

Loading