Celebrity News

SREĆNE VESTI iz doma glumca Igora Đorđevića, svi čestitaju: Ovu RADOST želimo da podelimo sa svima (FOTO)

Autor: | 13/02/2022

Supruga Igora Đorđevića takođe se bavi glumom

SREĆNE VESTI iz doma glumca Igora Đorđevića, svi čestitaju: Ovu RADOST želimo da podelimo sa svima (FOTO)

Glumac Igor Đorđević (43) jedan je od najpopularnijih pripadnika svoje branše kod nas i inače, a kamoli kada je u toku emitovanje izuzetno gledane serije u kojoj on tumači glavnu rolu. Tako ovih dana publika možete pratiti drugu sezonu serije Siniše Pavića koja nosi naziv "Junaci našeg doba" a koja se premijerno emituje na RTS-u. Dok pratimo Igora u glavnoj ulozi, on ovih dana ima razloge i da slavi na privatnom planu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Becic (@zobecic)

 

Naime, njegova supruga Zorana Bećić juče je napunila 41 godinu što je bio povod za intimno porodično slavlje. Ona se takođe bavi glumom a mahom je angažovana kao pozorišna glumica. Bračni par ove godine obeležava tačno 15 godina otkako su se venčali, a ljubav su započeli još tokom studijskih dana.

- Ume da bude vrlo romantičan, često me iznenadi bez ikakvog razloga. Svako jutro mi kuva kafu i pušta me da duže spavam - jednom je izjavila Zorana o svom poznatom suprugu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Becic (@zobecic)

 

Oni danas imaju dve ćerke, Petru i Blanku, kojima je još uvek neobično kada roditelje ugledaju na ekranu.

- Jedna viče "tata" u čudu, druga se malo stidi, a malo joj je i drago - izjavio je Igor, a Zorana se nadovezala.

- Bilo je slatko kad ga je mlađa Blanka videla prvi put u "Korenima". Igor je bio kod kuće, pa je prvo gledala u njega, onda u televizor, pa opet tatu. Zbunila se. A starija Petra kako kad, ako su neke mučne scene koje baš i ne prijaju njenim godinama, nije joj milo i prihvata to veoma emotivno, ukoliko je nešto interesantno i zabavno, onda gleda sa zadovoljstvom - rekla je glumica.

Pročitajte: Igor Đorđević - Moja Zorana je savršena

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Becic (@zobecic)

 

O Đorđeviću možda najbolje govori upravo njegova žena, pa u jednom intervjuu nije štedela komplimente na račun poznatog glumca.

- U Igora imam najviše poverenja. On je moj životni oslonac u svakom pogledu i svaka odluka koju donosimo je zajednička, promišljena. To se odnosi i na uloge i na zajednički rad. Najvažnija mi je njegova kritika. Ukoliko postoje iskrenost i dobra saradnja u braku, veliko razumevanje između ljudi i poštovanje prema profesiji svog partnera, onda je sve mnogo jednostavnije - poručila je Zorana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Becic (@zobecic)

 

Komentari (0)

Loading