Celebrity News

OTKRIVAMO: Sedam godina posle razvoda srce Tijane Čurović osvojio je ON, prijatelji i porodica u ŠOKU (FOTO)

Emotivni partner Tijane Čurović ponovo je on!

OTKRIVAMO: Sedam godina posle razvoda srce Tijane Čurović osvojio je ON, prijatelji i porodica u ŠOKU (FOTO)

Emotivni partner Tijane Čurović ponovo je on!

Iako su pre sedam godina odlučili da stave tačku na svoj brak, glumci Tijana (41) i Slaviša Čurović (44) ostali su u divnim odnosima i jedno drugom najveća podrška. Ćerka Taja (15), koja je mamina slika i prilika, bila je i ostala u fokusu njihove neraskidive veze, stoga smo bivše supružnike često i nakon razvoda u javnosti mogli videti zajedno. Odlazak na koncerte, predstave, u restorane i poslastičarnice, zajedničko proslavljanje ćerkinih rođendana, samo su neke od stvari koje su nekadašnji emotivni partneri nastavili da praktikuju, a njihova bliskost, koja se ne viđa ni kod pojedinih zaljubljenih parova, često je zbunjivala javnost. Kako je vreme prolazilo, malo-pomalo smo se navikli na to da Tijanu i Slavišu viđamo u istom društvu raspoložene, da ih slušamo kako jedno o drugome pohvalno i ponosno govore u javnosti, a prestali smo i da se čudimo kada na društvenim mrežama objave zajedničke fotografije. Upravo iz tog razloga nije nas iznenadilo kada smo na “Instagram” profilima bivših supružnika pre par dana videli sliku na kojoj zagrljeni poziraju sa ćerkom, a ispod nje su napisali komentar: “Šta ostaje iza nas ako ne porodica”. Odlučili smo da ih pozovemo i da od njih zatražimo zajednički intervju u kom bismo ih zamolili da nam otkriju tajnu svog idiličnog odnosa, na kojem im mnogi mogu samo pozavideti. Za razliku od većine razvedenih parova, iza kojih nakon razlaza ostaje zla kob, nepodnošljiva atmosfera, kajanje, prebacivanje, borba za starateljstvo, oko imovine, najčešće i optuživanje i prepucavanje preko dece, Tijana i Slaviša uspeli su sve to da preskoče, a nas je zanimalo kako im je sve to pošlo za rukom. Prvo smo pozvali dramsku umetnicu, koja nas je kroz osmeh kratkom izjavom ostavila bez teksta.

Pročitajte: Tijana Čurović - Ne petljam se ni u čiju intimu, kao što ne volim da se bilo ko petlja u moju

Instagram

 

– Nećemo davati veće intervjue, ali evo čiste ekskluzive za vas – ponovo smo svi zajedno – kazala nam je Tijana, a nama nije ostalo ništa drugo do da njoj i Slaviši čestitamo i poželimo da im ljubav ovoga puta potraje te da zajedno dočekaju pozne godine.

Nameće se zaključak da zaljubljenom paru ljubavi nikada nije nedostajalo, samim tim dolazi se do pretpostavke da se i za razvod svojevremeno nisu odlučili jer su se manje voleli, već da je nešto drugo bilo posredi. 

Još ekskluziva pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 16. februara.

Story

 

 

 

Komentari (0)

Loading