Celebrity News

Zabrinjavajuće vesti o zdravlju Bode Ninkovića: ISTINA JE, morao sam da otkažem predstavu

Zdravstveni problemi Bode Ninkovića uticali su na to da glumac na neko vreme prekine s radom

Zabrinjavajuće vesti o zdravlju Bode Ninkovića: ISTINA JE, morao sam da otkažem predstavu

Zdravstveni problemi Bode Ninkovića nisu česta pojava u životu omiljenog glumca. Iako se ove godine i zvanično penzionisao Ninković se oseća odlično, igra predstave u čak dva pozorišta, nastupa sa svojim bendom OPS, a svega par puta ozbiljno je kuburio sa zdravljem.

Pročitajte: Emotivno: Gromoglasan aplauz, ovacije i po koja suza za Bodu Ninkovića

Boško Karanović

 

Jednom mu se to dogodilo pred festival u Tivtu na kom je u ulozi Don Kihota trebalo da se pojavi sa pokojnim Đuzom Stojiljkovićem. Naime, Boda i Đuza su otputovali u Crnu Goru po zadatku, nažalost njemu se slošilo, te mu je povratak za Beograd bio neizbežan. To vidi kao propuštenu priliku da odigra divnu ulogu.

- Erol Kadić je režirao, pokojni Đuza i ja trebalo je da igramo. Otputovali smo dole par dana ranije, međutim meni je ne zna se iz kojih razloga otišao centar za ranotežu. Nikako nisam mogao da se latim posla, zbog čega mi je jako žao. To je jedna od uloga koja mi je za dlaku izmakla. Sad iz ove perspektive žao mi je što  nisam odigrao i ulogu kuma, koju je tumačio posle Pele u filmu "Lepa sela lepo gore".  U tom momentu učinilo mi se da nije najpametnije snimati film na tlu na kom se situacija još nije smirila. Odbio sam i prihvatio nešto drugo. Uprkos tome, moram da priznam da nikada u životu nisam bio nešto previše tužan zbog uloga, imam u glavi uvek da je to moglo i često se  pitam kako bi izgledalo da sam prihvatio ali ne žalim mnogo ni za stvarima koje se nisu dogodile niti onima koje su se desile. Jednostavno nisam takav čovek - rekao je Boda koji u svemu što radi ima podršku supruge Slavice i ćerki Nađe i Anje. Smatra ih svojim najvećim bogatstvom i utočištem od svih problema.

- Porodicu smatram najbitnijim protivtegom za sve ono ružno što može da nam se u životu dogodi. Kada ste mlađi odlazak u kafanu posle predstave, druženje sa kolegama, piće sve to može da vas ponese. Mene na svu sreću nije nikada jer sam u supruzi i ćerkama imao sigurnu luku i nešto što me je držalo na zemlji. Istina je da ni ja ne žurim odmah kući posle predstave, adrenalin mora da se spusti, ali to su piće, dva, nekad i malo duže. Mera, međutim, mora da postoji i ja umem da je prepoznam. Mislim da je to jedan od razloga zašto me supruga nikada nije pitala: "Pa dobro Bodo, gde si do sada"  - kazao je Ninković za Story.

 

 

Komentari (0)

Loading