Celebrity News

Tužna priča Paklenog kuvara: OVO je Katrin Mišić, žena koja ga je ostavila sa troje dece, da bi mu ih godinama kasnije oduzela (FOTO)

Supruga Saše Mišića, koji je u našem sećanju ostao upamćen kao Pakleni kuvar, svojevremeno mu je priredila "pakao" od života

Tužna priča Paklenog kuvara: OVO je Katrin Mišić, žena koja ga je ostavila sa troje dece, da bi mu ih godinama kasnije oduzela (FOTO)

Naime, supruga Saše Mišića napustila ga je 2011. godine, ostavivši mu tada njihovo troje maloletne dece.

‒ Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje ‒ izjavio je Saša i dodao da uz pomoć dadilje, koja je pedagog, posvećeno i s ljubavlju odgaja Danicu, Konstantina i Ekatarinu.

U to vreme, velika televizijska zvezda verovala je da će njegova supruga Katrin Mišić ipak shvatiti da je za njih i njihovu porodicu najbolje da se vrate zajedničkom životu. Ipak, ništa nije bilo onako kako se Saša nadao. Tri godine kasnije supruga Saše Mišića dobila je starateljstvo nad njihovom decom, nakon što ih je Saši oduzeo Centar za socijalni rad.

Pročitajte: Tata čak osmoro dece - Gde je danas i šta radi pakleni kuvar Saša Mišić (foto)

‒ Budite uvereni da su svi dokazi koji su dostavljeni sudu, tužilaštvu i Centru za socijalni rad pribavljeni od gospođe Katrin, ali i od članova porodice samog gospodina Mišića, koji na sve načine nastoje da pomognu bivšoj snaji ‒ govorio je tada advokat Sašine supruge Katrin.

Saša je odgovorio protestom ispred "Vaznesenjske crkve", kome se pridružilo nekoliko stotina građana. Ipak, epilog ove priče javnosti nikada nije obelodanjen.

U međuvremenu, Saša se povukao iz javnosti, sa ženom, čiji identitet javnosti nije poznat dobio je još petoro dece, a potom se vratio na male ekrane i na televiziji "Balkan trip" ponovo ima svoju emisjiu "Turist ekspert".

 

 

Komentari (1)

Loading
TUTINAC

13:16 20.02.2022

E TO JE MACO MUSKARAC I PRAVI SRBIN OSMORO DECE SVAKA CAST DA SI ZIV I ZDRAV I TI I DECA , A OVI MUSKARCI DANASNJI KO SEKE PERSE IMAJU JEDNO ILI NI JEDNO DETE PA POSLE KUKAMO O NESTANKU SRBA....