Celebrity News

Oca mu svi znate! Pogledajte kako izgleda bivši muž Maje Nikolić: "Zlostavljao me je i pokušao da mi uzme decu" (FOTO)

Autor: | 21/02/2022

Pevačica Maja Nikolić godinama se borila za starateljstvo nad mlađim sinom Lazarom

Oca mu svi znate! Pogledajte kako izgleda bivši muž Maje Nikolić: "Zlostavljao me je i pokušao da mi uzme decu" (FOTO)

Turbulentni brakovi pevačice Maje Nikolić dugo su tresli domaću javnu scenu, a čini se da je danas konačno u nekoj mirnijoj fazi međuljudskih odnosa. Ipak, s bivšim muževima će zauvek morati da bude u kontaktu jer dele zajedničku decu a sigurno je da nisu ostali najbolji prijatelji. Sa prvim suprugom crnogorskim muzičarem Mirkom Šćepanovićem pevačica je dobila starijeg sina Novaka, a sa drugim mužem biznismenom Vukom Kandićem mlađeg sina Lazara. Upravo taj drugi brak bio joj je naročito paklen, budući da se sa Kandićem godinama sudila za starateljstvo nad Lazarom, što ju je koštalo živaca i zdravlja.

Instagram

 

Brojni skandali vezivani su za Majin odnos sa biznismenom, a vrhunac je dostignut kada je sud doneo odluku da je Vuk Kandić taj kome treba da pripadne staranje nad Lazarom. 

- Ostaje mi samo da se žalim sudu u Strazburu - izjavila je Maja početkom 2014. godine. Njoj je sud tada odredio da plaća alimentaciju od 11.000 dinara i da sina može da viđa svakog drugog vikenda, kao i sredom i petkom po nekoliko sati.

Pročitajte: Za njih se borila kao LAVICA: Evo kako danas izgledaju sinovi pevačice Maje Nikolić zbog kojih je mnoge noći proplakala (FOTO)

Story press

 

Zatim je Lazar prijavio Vuka za nasilje u porodici 2017. godine što je dovelo do toga da privremeno ipak pripadne Maji što je pevačici bar na neko vreme prekinulo noćnu moru u kojoj se borila za sina. Ona je i sama trpela nasilje od strane bivšeg supruga, ali nije poznato kako se to među njima završilo.

- Vuk Kandić me je psihički i fizički zlostavljao i tada sam ga prijavila, međutim, policija i vlast mi nisu pomogli i odustala sam od borbe - ranije je izjavila pevačica.

Komentari (1)

Loading