Celebrity News

RAZVOD posle pet godina braka! Goga pobrisala slike s mužem, PORODICA SE RASPADA! Evo šta je razlog

Razvod Goge Sekulić i informacija da se brak sa Urošem Domanovićem raspada posle 5 godina, šokirali su javnost

RAZVOD posle pet godina braka! Goga pobrisala slike s mužem, PORODICA SE RASPADA! Evo šta je razlog

Razvod Goge Sekulić i Uroša Domanovića sporazuman je, saznaje Kurir. Naime, pevačica je pre nekoliko meseci podnela papire za razvod, od partnera, sa kojim je tokom šest godina ljubavi dobila sina Vasilija Andreja.

Par se rastao još pre šest meseci, ali je sudski proces tek sada pokrenut. Kako prenosi izvor blizak paru, njih dvoje već dve godine ne žive zajedno zbog poslovnih obaveza, a upravo je ta razdvojenost uticala na kvalitet njihovog odnosa i dovela do razvoda.

Pročitajte: Raj za Vasilija Andreja - Zavirite u prostrani stan Goge Sekulić u kome sa suprugom i sinom boravi kada je u Srbiji (FOTO)

Hellomagazin

 

- Nakon venčanja Goga i Uroš su živeli u Cirihu, gde on ima sportsku akademiju. Bilo im je savršeno, a pevačica je redovno dolazila u Beograd zbog poslovnih obaveza, gde je boravila i po mesec dana, što njenom mužu nije smetalo. S druge strane, on nije voleo da se pojavljuje u javnosti i smetalo mu je kada bi se njegova fotografija pojavila u medijima. Nije želeo da bude deo estrade. Gogi je bilo teško da balansira, ali nekako je uspevala da razgraniči posao i privatnost - otkriva izvor i dodaje da su se prvi problemi javili na početku pandemije koronavirusa, pre dve godine. Goga se tada sa sinom preselila u Beograd, a Uroš je ostao u Cirihu.

Komentari (0)

Loading