Celebrity News

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA: Izblajhana dizelašica u zagrljaju muža Andrije Draškovića! Da li biste prepoznali Elenu Karaman?

Fotografija Elene Karaman podigla je pravu buru na društvenim mrežama…

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA: Izblajhana dizelašica u zagrljaju muža Andrije Draškovića! Da li biste prepoznali Elenu Karaman?

Fotografija Elene Karaman, nastala pre oko dvadeset godina, izazvala je brojne komentare, budući da je na njoj ćerka Verice Rakočević gotovo neprepoznatljiva.

Fotografija Elene Karaman i Andrije Draškovića podigla prašinu

Naime, pomenuta uspomena nastala je iz perioda kada se dizajnerka nameštaja zabavljala sa biznismenom Andrijom Draškovićem. Andrija je važio za pravog beogradskog dasu, dok je Elena mamila uzdahe, te su ih mnogi tada okarakterisali ako savršen i skladan par.

Pročitajte: Društvene mreže bruje od iznenađenja - Elena Karaman se vratila bivšem (FOTO)

Instagram

 

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste koliko je Elena bila drugačija u odnosu na to kako izgleda danas. Pored izblajhane, plave kose, najstarija ćerka Verice Rakočević imala je potpuno razičit stil od današnjeg, te ju je malo ko prepoznao.

Pročitajte: Iz porodičnog albuma - Fotografija Verice Rakočević sa ćerkama i sinom dok su bili deca krije VELIKU TAJNU (FOTO)

Instagram

 

Inače, Elena i Andrija dobili su sina Matiju, koji je stasao u pravom mladog momka i mnogi smatraju da je šarm nasledio od oca, a ubrzo nakon njegovog rođenja, par se rastao, te su danas u dobrim odnosima zarad zajedničkog sina.

Komentari (0)

Loading