Celebrity News

Ćerka Saše Matića ocu saopštila divne vesti! U porodicu STIŽE ZET, evo o kome se radi

Ćerka Saše Matića ludo je zaljubljena

Ćerka Saše Matića ocu saopštila divne vesti! U porodicu  STIŽE ZET, evo o kome se radi

Ćerka Saše Matića, Aleksandra, ocu poverava sve tajne. Između ostalog, od njega nikada nije krila kada je zaljubljena. Starija mezimica Saše Matića sada ima dečka u Crnoj Gori, koga veoma često posećuje, a lepe vesti pevač je podelio tokom gostovanja u emisiji "Realna priča".

Govoreći kakav odnos ima sa ćerkama Aleksandrom i Tarom, pevač je otkrio ekskluzivu.

Pročitajte: PRVA JAVNA PORODIČNA FOTOGRAFIJA - Ovo su ćerke Saše Matića, iznenadiće vas kad vidite koliko su porasle i na koga liče

Instagram

 

- Kod mene sve može. Žena krene negde na put, ostajemo nas troje i ćera kaže: "Tata, od sutra žurka". Dođu njihovi drugari, ja s njima otvoreno, pitam ih za simpatiju, sve pričaju sa mnom - rekao je Saša.

- Mislim da su ponosne što sam im tata, ali to nikada u školi nisu isticale. I dan danas su takve. Evo naprimer, Aleksandra sada ide u Crnu Goru kod dečka, ali nikada se ne bi pozvala na mene, kada joj dam kontakt da neke stvari na aerodromu krenu lakše. Ni jedna ni druga nisu takve - rekao je Saša otkrivši da je njegova ćerka zaljubljena i da vreme često provodi kod dečka u Crnoj Gori.

Komentari (0)

Loading