Celebrity News

Posle razvoda čini sve da joj vrati osmeh na lice! Jelena Jovičić predstavila ćerku (FOTO)

Ćerka Jelene Jovičić, Anđela, teško je podnela razvod roditelja, od kada je misija njene majke da joj na lice vrati osmeh.

Posle razvoda čini sve da joj vrati osmeh na lice! Jelena Jovičić predstavila ćerku (FOTO)

Jelena Jovičić prošle godine stavila je tačku na svoj drugi brak sa Sašom Vujisićem. Kako je tada u emotivnoj ispovesti za "Gloriju" rekla, ovaj rastanak za nju je bio teška i emotivna odluka. Ipak, ćerka Jelene Jovičić veoma je teško podnela rastanak svojih roditelja, kao i Jelenin sin iz prvog braka, koji je sa Jelenom i Sašom živeo pod istim krovom i s ljubavlju prihvatio njenog supruga.

‒ Najteže mi je bilo da deci objasnim da ne želim više da živim tako i da oni shvate da nas dvoje nismo dobar primer, jer su oni deca. Ne znaju oni šta mi osećamo. Mislim da je brak roditelja deci primer da i oni kasnije svoje zajednice grade delimično po ugledu na taj model. Nisam želela da imaju pogrešnu sliku o odnosu partnera - rekla je Jelena i dodala:

Pročitajte: Jelena Jovičić otkrila razloge bračnog brodoloma - Otvorite četvoro očiju kada birate partnera!

- Deci je naš rastanak u početku teško pao, naravno, svako dete bi volelo da njegovi otac i majka ostanu zajedno. Sin iz prvog braka Mateja je već veliki, ima 13 godina, i mogla sam da mu objasnim, dok je ćerka to teže podnela jer je reč o njenom tati - otkrila je ona.

Od tada, Jelena se trudi da svojoj deci ulepša svaki dan. Ćerka Jelene Jovičić ponovo se smeje, a za to je zaslužna mama, koja svaki slobodan trenutak provodi sa njom.

Jelena je na svom "Instagramu" podelila trenutke sa ćerkom Anđelom i posvećenošću i ljubavlju prema devojčici oduševila svoje pratioce.

 

Komentari (1)

Loading
Vlada Legenda

18:24 23.02.2022

Ona je medju najlepšim i najzgodnijim damama na našem medijskom nebu!Bez dvoumljenja to tvrdim.....veoma privlačna žena!