Celebrity News

Samo tri meseca posle porođaja Marija Petronijević sa sinom u naručju objavila SREĆNE VESTI, svi čestitaju (FOTO)

Marija Petronijević ostvarila se u ulozi majke pre nešto više od tri meseca, a danas ima veliki razlog za sreću…

Samo tri meseca posle porođaja Marija Petronijević sa sinom u naručju objavila SREĆNE VESTI, svi čestitaju (FOTO)

Marija Petronijević, glumica koju publika obožava i često naziva srpskom Monikom Beluči, nakon što je rodila sina i povukla se da vodi život na selu, ne prestaje da se raduje svakim novim danom sa svojim naslednikom, koji je osvojio njeno srce nepovratno.

Marija Petronijević objavila srećne vesti

Dečak koji je došao na svet nedavno, učinio je da se glumica oseća kompletnom uz njega, ali i uz tajanstvenog partnera koji se ne eksponira u javnosti.  Osim što često na društvenim mrežama objavljuje uspomene iz svakodnevnog života, Marija je podelila lepe vesti sa svojim pratiocima.

Pročitajte: Marija Petronijević dobila koronu u devetom mesecu trudnoće, a o ocu deteta rekla je samo jedno

 

 

Naime, glumica danas proslavlja rođendan, a fotografija koju je objavila na „Instagramu“ svedoči o tome da se od sina ne razvdvaja, već je pozirala sa njim u naručju i obelodanila da je poseban dan u njenom domu.

- Danas je mami divan dan, rođendan, sa najnaj dečakom na celom svetu – napisala je Marija Petronijević u opisu pomenute fotografije.

Pročitajte: Marija Petronijević se vratila u rodno selo i posvetila poljoprivredi, ali se sada našla U PROBLEMU

 

 

Čestitke nisu prestajale da se nižu, a nesumnjivo je da je glumica danas najsrećnija na svetu, jer radost deli sa sinom.

Komentari (0)

Loading