Celebrity News

Vujadin je tipični Balkanac, vreme je da priznam da sam NAPRAVILA VELIKU GREŠKU! Mirka Vasiljević izjavom šokirala sve!

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić odnos godinama uspešno neguju, uprkos napisima o krizama u njihovom braku. Ipak, Mirka priznaje da je svojevremeno u odnosu sa nevenčanim suprugom napravila fatalnu grešku

Vujadin je tipični Balkanac, vreme je da priznam da sam NAPRAVILA VELIKU GREŠKU! Mirka Vasiljević izjavom šokirala sve!

Pisalo se više puta o krizi koja narušava odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića. Ipak, mladi, još uvek nevenčani par, godinama uspešno ignoriše pomenute napise, gradi stabilnu porodicu i neguje ljubav u svom domu.

Uprkos životu koji podrazumeva konstantan medijski pritisak, selidbe i nedostatak pomoći najbližih, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić odnos su uspeli da izgrade, održe i pretvore u veliku ljubav i razumevanje.

Pročitajte: Vrt iz snova - Zavirite u luksuznu vilu na Kipru u kojoj žive Vujadin i Mirka sa svoje četvoro dece (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Ipak, danas kada imaju četvoro dece, mnogi se pitaju ima li Mirka pomoć supruga, koji je često odsutan zbog napornih sportskih obaveza. O tome kako stvari u njihovom domu funkcionišu, ovoga puta oglasila se Mirka i otkrila tajnu odnosa šestočlane porodice u kojoj sve funkcioniše baš kako treba.

- On je tipični Balkanac koji poslove deli na muške i ženske. Odrastali smo zajedno i znam koliko može. Isto to on zna za mene, što je možda bila moja greška na početku veze jer sam pokazala šta sve mogu sama. Razgovorom sve rešavamo. Kaže mi: "Samo reci šta treba, tu sam" i uradi sve. Kada smo u inostranstvu, trudim se da mu dozvolim da ima mir jer mi živimo od njegovog sporta. On ima teret izdržavanja svih nas, da mora da bude zdrav kako bi bio na terenu, jer je to bitno za profesionalni fudbal - rekla je za "Gloriju" Mirka.

Komentari (1)

Loading
Lela

23:38 12.03.2022

I kao uvek kada se pomene njeno ime-ZENA, MAJKA, KRALJICA.