Celebrity News

Suze same idu! Anastasija Ražnatović sedam dana nakon raskida bivšem uputila emotivnu poruku! (VIDEO)

Anastasija Ražnatović uputila poruku bivšem dečku Đorđu, sedam dana nakon što je u medijima odjeknula vest o njihovom raskidu.

Suze same idu! Anastasija Ražnatović sedam dana nakon raskida bivšem uputila emotivnu poruku! (VIDEO)

Vest o raskidu petogodišnje veze Anastasije Ražnatović odjeknula je poput bombe. Mnogi su nagađali o razlogu raskida, ali je lepa pevačica otkrila da u njihovom rastanku senzacionalizma nema. Ipak, sedam dana nakon što je na dugogodišnju romansu stavila tačku, Anastasija Ražnatović uputila skrivenu poruku bivšem dečku i to u emisiji uživo.

Naime, gostujući u emisiji Ognjena Amdižića, Tasa je zapevala pesmu grupe "Zana" "Oženićeš se ti" a mnogi su u rečima pomenute pesme prepoznali stihove koji bi veoma lako mogli biti poruka upućena njenom bivšem izabraniku Đorđu Kuljiću.

Pročitajte: Javnost je u šoku, a šta će reći Đorđe? Anastasija Ražnatović posle duže premišljanja odabrala NJEGA (FOTO)

Naime, baš je Anastasija imala 18 godina kada ga je srela i zavolela, a svadbena zvona ovom paru već neko vreme su najavljivala odlazak pred oltar.

- Mi smo se prijateljski razišli, nema zle krvi. Pomirenje? Nikad ne reci nikad, ko zna šta može da se desi. Svi su mislili da ćemo se venčati, zato je ljude iznenadila vest da smo raskinuli. Nije bilo ništa bombastično, shvatili smo da je bolje da stavimo tačku na romansu - kazala je Anastasija.

- Pritiskali su me mnogi, pa i mediji, "kad će venčanje, kad će venčanje". Shvatila sam da još nisam spremna za decu. Mnogo je tu odricanja, mnogo je odgovornosti. Nije vreme, polako. Sad sam u fazonu - ne treba mi trenutno niko, samo da budem malo sama, da se posvetim karijeri 

Komentari (0)

Loading