Celebrity News

Katarina Bajec uz fotografiju sa suprugom otkrila PRAVU ISTINU o svom braku

Muž Katarine Bajec, ugledni profesor i doktor Đorđe Bajec, svojoj ženi najveća je podrška u trenutku najvećeg uspeha

Katarina Bajec uz fotografiju sa suprugom otkrila PRAVU ISTINU o svom braku

Nedavno je ekipa našeg magazina imala priliku da se uveri da je muž Katarine Bajec pravi gospodin i džentlmen, a tom prilikom trenutno omiljena doktorka otkrila nam je i kolila joj je zapravo podrška suprug Đorđe.

– Volim da kažem da je moj suprug Džo moja mentalna, duševna i organizaciona podrška. On je moj najoštriji dobronameran kritičar. Tokom sedam godina braka stalno me stimuliše da budem bolja. Uvek sa zadovoljstvom razmenjujemo mišljenja, posebno ona medicinska, a njegovo široko znanje mi je od velike pomoći i u stvaranju same emisije. 

Ipak, poslednja objava Katarine Bajec mnoge njene pratitelje navela je da se zapitaju da li je sve bilo ovako idilično tokom sedam godina braka, s obzirom da je uz fotografiju sa mužem doktorka Katarina objavila i zanimljivo razmišljanje o trpljenju i praštanju:

Pročitajte: EKSKLUZIVNO! Muž Katarine Bajec prvi put za Story (FOTO)

 

 

- Nedavno me je neko pitao da li je praštanje zdravo, a ja sam se setila upravo reči Hermana Hessea: "Svi gresi u sebi već nose oprpštaj".


Kada je neko iskren i istinski se kaje, nemojte na strmini da mu dodajete teret, već oprostite. Osećaji ljubavi i privrženosti, koje ćete dobiti zauzvrat, upravo jesu zdravlje. Budite veliki, pa praštajte uz osmeh, bićete još zdraviji - rekla je doktorka stavivši jasno do znanja da u njihovoj bračnoj zajednici i ona i Đorđe umeju da oproste i razumeju, što je svakako tajna njihovog idiličnog odnosa.

Komentari (0)

Loading