Celebrity News

Jasna Đuričić i Boris Isaković jedan su od najskladnijih glumačkih parova, a OVAKO izgleda njihova ćerka Una (FOTO)

Autor: | 05/03/2022

Jasna Đuričić i Boris Isaković imaju dvoje dece

Jasna Đuričić i Boris Isaković jedan su od najskladnijih glumačkih parova, a OVAKO izgleda njihova ćerka Una (FOTO)

Glumica Jasna Đuričić (55) i njen jednako poznat kolega i suprug Boris Isaković (55) sinoć su zablistali na premijeri njihovog novog zajedničkog filma "Heroji radničke klase" koja je održana u okviru ovogodišnjeg "Fest"-a. Film obećava da bude još jedan razlog da glumački bračni par vlada domaćim javnim prostorom u naredno vreme, nakon što su prošle godine dugo bili u žiži javnosti zbog Jasnine uloge u filmu "Quo vadis, Aida" zbog koje je čak nagrađena priznanjem za najbolju evropsku glumicu, dok je Boris briljirao kao Slobodan Milošević u petodelnoj seriji "Porodica".

Upravo potresna uloga majke iz Srebrenice koju je sjajno iznela Jasna Đuričić u prvi plan je istakla njene majčinske crte, a glumica nam je u jednom razgovoru priznala da nije sigurna da bi tu ulogu odigrala jednako dobro da se i sama nije ostvarila kao majka. Zato ćete možda poželeti da upoznate njeno i Borisovo svoje dece koji su danas već svoji ljudi. Stefan (30) i Una Isaković (27) ne vole da se eksponiraju u medijima iako su, svako na drugi način, nasledili svoje roditelje u dramaturškom poslu. Iako ne postoji mnogo njihovih fotografija u javnom prostoru, ovako izgleda Una.

Pročitajte: Jasni Đuričić i Borisu Isakoviću ljubav se dogodila kada su već imali brak i decu iza sebe: Mi smo odraz jedno drugoga

- Stefan je završio dramaturgiju u Novom Sadu, a sada živi u Beogradu. Piše scenarija, radi na mnogim projektima, a Una je završila scenski dizajn, a sada je u Berlinu na master studijama. Nisu glumci, ali oboje su se pronašli u dramskoj umetnosti i drago mi je zbog toga. Veliki su, pa možda zato Boris i ja više ne pričamo toliko o njima, ali mogu vam reći da su oni naša najveća sreća. Sve što smo postigli u svojim karijerama ne bi nam bilo važno da oni nisu postali dobri ljudi. Ako njima nešto ne štima, ni meni ne štima. Ako su oni okej, onda i ja letim. Ništa ne može da vas usreći, ali i da vas rastuži, kao dete - rekla nam je Jasna.

Komentari (0)

Loading