Celebrity News

Konačno! Progovorila majka Maje Ognjenović: Kad ti ćerka kaže da se udaje za Daču Ikodinovića, izbor je SAMO JEDAN

Majka Maje Ognjenović gostovala je u jednoj emisiji gde je sa ponosom govorila o sportskim uspesima svoje ćerke, a osvrnula se i na Majin brak sa Dačom Ikodinovićem

Konačno! Progovorila majka Maje Ognjenović: Kad ti ćerka kaže da se udaje za Daču Ikodinovića, izbor je SAMO JEDAN

Majka Maje Ognjenović, Bosa, u razgovoru za "Blic" otkrila je da je Maja rođena kao treće dete u porodici i da je samim tim bila mezimica. Talentovana za sport, Maja je od malih nogu ređala uspehe, a podrška roditelja nikada nije izostala.

Međutim, mnogi su se pitali da li je Maja imala podjednaku podršku i kada je roditeljima saopštila da je njen emotivni izabranik Danilo Ikodinović, čovek koji iza sebe već ima dva braka i dve ćerke, Anđelu i Hanu.

Pročitajte: Moja prva supruga je prelepa! Evo ko je žena koju je Danilo Ikodinović oženio pre Nataše i Maje i koja mu je podarila najstariju ćerku

 

- Kad je Maja rešila svoj emotivni status sa Danilom Ikodinovićem, tu mi nismo imali šta da kažemo. To je njen izbor - rekla je Bosa Ognjenović i dodala da joj je Dača oduvek bio omiljeni vaterpolista.

- Prvi zvaničan susret sa njim bio je u Danilovom restoranu. Pazite kakva je to sudbina, njega sam izdvajala u toj generaciji vaterpolista. Izdvajala sam uvek Ćirića i Danila, i eto on je dopao da mi bude zet. I ne žalim se, Maji je lepo. Danilo je razume - zaključila je majka Maje Ognjenović koja sa zetom ima korektan odnos.

Komentari (0)

Loading