Celebrity News

Šest meseci nakon što je oženila sina, Jelena Bačić Alimpić PLAČE OD RADOSTI: Porodica bogatija za još jednog člana (FOTO)

Dom Jelene Bačić Alimpić ispunjen je radošću

Šest meseci nakon što je oženila sina, Jelena Bačić Alimpić PLAČE OD RADOSTI: Porodica bogatija za još jednog člana (FOTO)

Novi član porodice stigao je u dom Jelene Bačić Alimpić, zbog čega talentovana spisateljica ne skida osmeh sa lica.

Pročitajte: Majčin odraz u ogledalu: Snaja Jelene Bačić Alimpić kopija je svoje majke Biljane (FOTO)

 

 

Od kako joj se sin Marko oženio i u porodični dom doveo snaju Antoninu, Jelena se nada unučetu, a istog raspoloženja je i njen suprug, istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić. Skladni supružnici, koji ove godine obeležavaju 28 godina braka, veruju da bi im uloga bake i deke odlično u ovim godinama legla, međutim kako su svesni se po tom pitanju ne pitaju mnogo odlučili su da želju za unučetom, kao i sinovljev odlazak od kuće nadomeste udomljavanjem kučeta. Ovaj poseban događaj spisateljica je podelila sa pratiocima na "Instagramu" uz emotivnu poruku.

- Kažu kada ti pas uđe u dvorište i tu ostane za to postoji razlog. Bilo kako bilo oduvek sam bila bolećiva na životinje, posebno na pse, a naš novi četvrti četvoronožni član porodice dobila je novi dom. Naša Bella, moja ćerka joj je dala ime, ma koliko ružnjikava bila, toliko je divna - napisala je Jelena.

Pročitajte: Fruškogorsko parče raja: Zavirite u drugi dom Jelene Bačić Alimpić, njenu kreativnu radionicu (FOTO)

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading