Celebrity News

RAZVOD zbog 20 godina mlađe LJUBAVNICE: Ivan 'Legende' se oglasio i sve PRIZNAO

Razvod Ivana Milinkovića danas je glavna tema domaćih medija, a o aferi sa dve decenije mlađom ljubavnicom oglasio se i pevač

RAZVOD zbog 20 godina mlađe LJUBAVNICE: Ivan 'Legende' se oglasio i sve PRIZNAO

Kako pišu domaći mediji na pomolu je razvod Ivana Milinkovića, nekadašnjeg pevača grupe "Legende". Naime, pevač i njegova supruga Milica razvode se zbog dvadeset godina mlađe konobarice, sa kojom je Ivan navodno već neko vreme u vezi.

- Istina je i da se on razvodi od supruge Mice. Shvatio je da taj brak nije kao ranije i da je došao kraj. Jedno vreme je čak posećivao bračnog savetnika ne bi li shvatio da li je u pravu ili ipak greši. Međutim, ni on mu nije pomogao da spase brak, tako da je odlučio da se razvede i da ne maltretira ni sebe, ali ni Micu - rekao je izvor blizak pevaču za Alo!

Navode o razvodu Ivan je prokomentarisao:

Pročitajte: Ivan Milinković priznaje - Nismo u nekoj ljubavi

- To je glupost koju je neko prosuo i vi ste već ne znam koji novinar koji me zove. Napišite šta hoćete, ali što se moje intime tiče, sve je u najboljem redu - rekao je nedavno, a prenosi Telegraf JETSET.

Pevač koji sa suprugom Milicom ima devetogodišnjeg sina Filipa iza sebe već ima jedan brak. Sa Vesnom je bio sedam godina u braku, a kako se svojevremeno pisalo, razveo se nakon što je na jednom nastupu upoznao sadašnju suprugu Milicu.

Svoj razvod od prve supruge Ivan je tada ovako komentarisao:

-Sedam godina smo bili u braku, ali Vesna i ja se nismo našli u onome što je srž braka, a to je želja za porodom, želja za decom - rekao je tada Ivan.

Komentari (2)

Loading
Jasno

10:24 11.03.2022

Muževi koji napuštaju supruge zbog ljubavnica su ljudi bez karaktera. A to nisu ljudi.