Celebrity News

Edita Aradinović "u magli" sa Henijem!

Pevačica Edita Aradinović predstavila je prvu pesmu sa albuma prvenca, a reč je o duetskoj pesmi "Magla" sa "pripadnikom" generacije "Zed", reperom Henijem.

Edita Aradinović "u magli" sa Henijem!

Koliko je pesma kvalitetna, izmedju ostalog kao i sve što pevačica radi, imamo crno na belo. Trending kao dokaz od prvog dana, ali i broj pregleda je u konstatnom porastu.

Aradinovićeva ne krije da mnogo ulaže u svoju karijeru, a pod tim podrazumeva dosta ljubavi, ozbiljnu disciplinu, ali i razna odricanja. 

“Trening je generalno moja terapija! Kako sunce svane, tako svane i meni, i u glavi i u telu. Sada se spremam ozbiljnije za leto i za album.” - kaže je pevačica. 

Njen prvenac je dugo i željno iščekivan. Nije tajna da se publika uželela pevačice, njenoj autentičnog glasa, ali i još autentičnijih tekstova koje jedino ona ume da iznese. 

“Album prvenac! S obzirom na to da sam morala i fizički da se pripremim, sve je u skladu sa mojom energijom. Nećemo puno da otkrivamo, pustićemo ljude da procene sami.”-otrkila je Edita. 

Novi projekat talentovane pevačice pretenduje da obori sve rekodrde slušanosti, ali i gledanosti kada je reč o novim spotovima. Uskoro sasvim nova EDITA! 

Pogledajte spot za pesmu "Magla"

Komentari (0)

Loading