Celebrity News

Ni sama nije verovala da će posle pakla PONOVO VOLETI: Prve fotografije Mine Lazarević sa NOVIM DEČKOM

Novi partner Mine Lazarević mogao bi biti on

Ni sama nije verovala da će posle pakla PONOVO VOLETI: Prve fotografije Mine Lazarević sa NOVIM DEČKOM

Ima tome već sedam godina od kada je Mina Lazarević stavila tačku na brak sa baletanom Goranom Stanićem, nakon što je od njega pretrpela nasilje. Pre nego što je Goranu rekla da, Mina je bila i u braku sa džez muzičarem Aleksandrom, sa kojim je i danas u prijateljskim odnosima.

Posle kraha dve životne ljubavi i borbe sa teškom bolešću, Mina zaista nije verovala da će se ljubav ponovo useliti u njen život. Novi partner Mine Lazarević ipak je u njen život ušao 2018. godine, ali je tada, uplašena prethodnim lomovima i negativnim iskustvima, odlučila da svoju intimu sačuva za sebe.

Pročitajte: Potresno! Mina Lazarević otvoreno o teškoj bolesti - Rekla sam deci, treba da znaju

foto Gaja

 

Pre tri godine, glumica je u jednom tržnom centru uslikana kako se za ruku drži sa misterioznim, javnosti potpuno nepoznatim mučkarcem. Ipak, o novoj romansi u javnosti nikada nije govorila.

foto Gaja

 

Da li je još uvek u srećnoj vezi i da li je gospodin sa fotografija još uvek partner Mine Lazarević domaćoj javnosti nije poznato. Ipak, ova veza za glumicu je bila izuzetno značajna, jer se uverila da ponovo može da zavoli.

Komentari (3)

Loading
Nadica

13:14 12.03.2022

BALETAN PA NASILNIK I AGRESIVAC ! NESTO SE TU NE SLAZE , TREBALO BI DA JE MNOGO SUPTILNIJI I NEZNIJI , SRAMOTA , ODVRATAN LIK !!!!!

KojadinKoy

20:24 13.03.2022

Moras imati tri braka ako hoces da budes Glavna na sceni ...Mira ,Ceca , ...

Jana

16:56 14.03.2022

Moram da Vas demantujem. Ovaj "misteriozni muškarac" živi već dve godine u srećnoj zajednici sa Lidijom Ćirić,našom poznatom književnicom. Kasnite... Lep pozdrav