Celebrity News

Fotografije kao dokaz! Duško Tošić se provodio sa Jeleninom koleginicom sa kojom je ona GODINAMA U RATU

Pojavljivanje Duška Tošića u jednoj emisiji podiglo je veliku prašinu...

Fotografije kao dokaz! Duško Tošić se provodio sa Jeleninom koleginicom sa kojom je ona GODINAMA U RATU

Instagram

Pojavljivanje Duška Tošića u kvizu "Ja volim Srbiju" , koji se emituje na RTS-u, nije prošlo nezapaženo. Naime, nedavno bivši fudbaler učestvovao je u pomenutom kvizu, a našao se rame uz rame sa koleginicom svoje supruge, sa kojom ona, kako se pisalo, već nekoliko godina ne govori.

Pojavljivanje Duška Tošića u kvizu sa OVIM pevačicama, šta će reći Jelena?

U pitanju je pevačica Rada Manojlović sa kojom je Tošić učestvovao u ovoj emisiji, a svojevremeno, kako piše "Svet&Scandal" njih dve prestale su da govore, iako su imale prethodno dobru komunikaciju. Nakon podrške koju su pružale jedna drugoj, navodni razlog razdora bilo je to što su Jelena i Rada obukle isti kombinezon, za koji je Manojlovićeva kasnije prokometarisala da je nosila i pre svoje koleginice i pre Kim Kardašijan, što joj je diva, prema pisanju pomenutog portala, zamerila.

Pročitajte: Posle takvog prijateljstva - Karleuša OTPRATILA OVU pevačicu sa Instagrama, SADA JE SVE JASNO

rts printscreen

 

Mnogi su nakon emisije spekulisali da će razdor između, navodno, zavađenih koleginica postati još veći, a nije poznato da li Jelena zamera suprugu, koji se sudeći po fotografijama iz emisije, lepo zabavljao sa Jeleninom  navodnom suparnicom. Takođe, Tošić se našao i u društvu Zorice Brunclik, u istoj emisiji, koja je takođe imala sukob sa Jelenom pre nekoliko godina, o čemu su brujali mediji.

Pročitajte: Fotke ne lažu - Evo gde živi Duško Tošić nakon svađe sa suprugom Jelenom

rts printscreen

 

- Nedelja ujutru 10:30h. Gledam divnu porodičnu emisiju "Radna akcija" sa svojom unukom na TV Prva. Emisiju prekida reklama za "Zvezde Granda" i ne verujem šta vidim - Jelena Karleuša sa PENISIMA na grudima ocenjuje kandidate (među njima ima i maloletnih). ZGROŽENA SAM....Što je mnogo mnogo je i od TV Prva a i od Jelene - napisala je Zorica svojevremeno, preneli su mediji, što je Jelenu veoma iznerviralo, a nije joj ostala dužna već joj je uputila dugačko otvoreno pismo, a njihov sukob danima se prepričavao.

S obzirom na pojavljivanje Duška Tošića u javnosti i sa Radom i sa Brunclikovom, ostaje da vidimo kako će njegova supruga Jelena reagovati.

Komentari (0)

Loading