Celebrity News

Rekla je šta ima: Oglasila se Marićeva bivša Jelena nakon što se saznalo da je smuvao Miu Bjelogrlić (FOTO)

Bivša devojka Milana Marića nije više mogla da ćuti

Rekla je šta ima: Oglasila se Marićeva bivša Jelena nakon što se saznalo da je smuvao Miu Bjelogrlić (FOTO)

Twitter, Instagram

Suzdržana i vrlo decentna ostala je bivša devojka Milana Marića, Jelena Pavlović, nakon što se doznalo da je svega par meseci od bolnog raskida sa njom glumac uplovio u vezu sa ćerkom Dragana Bjelogrlića, rediteljkom Mijom Bjelogrlić.

Pročitajte: VIĐALI SU SE IZA NJEGOVIH LEĐA: Otkrivamo kako je Bjelogrlić reagovao kad je saznao da mu se ćerka zabavlja sa Milanom Marićem

 
 

Mada vrlo aktivna i kitički nastrojena na Twitteru, bivša devojka Milana Marića nije se oglašavala. Zaćutala je, uprkos činjenici da oni koji je prate od nje očekuju bar rečenicu na pomenutu temu, ili bar čestitke zaljubljenom paru. Kako ne bi izneverila ni sebe, ni svoju prirodu, a ni svoje pratioce Pavlovićeva je strpljivo sačekala da se prašina oko nove životne etape njenog nekadašnjeg izabranika slegne, a onda se javnosti obratila rečenicom koja, ako je dobro proanalizirate, govori daleko više od onoga što se na prvi pogled čini. 

- Sunce je pa zima ne ujeda - napisala je Jelena iznad fotografije na kojoj blista ogrnuta krznom. Očigledno je da Pavlovićevu situacija sa Milanom i MIjom nimalo nije dotakla, poput zime u martu, te da uživa u životu, spremna za nove izazove i ljubav.

Komentari (0)

Loading