Celebrity News

Na prvi pogled sevale su varnice: Svi detalji odnosa Goce Lazarević sa snajom Svetlanom (FOTO)

Snaja Goce Lazarević progovorila o odnosu sa svekrvom

Na prvi pogled sevale su varnice: Svi detalji odnosa Goce Lazarević sa snajom Svetlanom (FOTO)

Publika Gocu Lazarević voli po vedroj prirodi i osmehu koji nikada ne skida sa lica. Kakva je na sceni, takva je i kod kuće, nasmejana i draga, zbog čega je ćerka Marija i sin Miloš obožavaju. Snaja Goce Lazarević jednom prilikom otkrila je kakav ona odnos ima sa svekrvom.

Naime, kada je Goca gostovala u emisiji "Na večeri kod" njena snaja otkrila je sve o njihovom poznanstvu.

- Kada smo se upoznale imala sam veliku tremu znajući da je to Goca Lazarević. Prvo me onako značajno gledala, valjda nije mogla da veruje da sam visoka, ali već posle dve sekunde je krenula šala, jer ona takva zaista jeste. Zavolele smo se na prvi pogled. Nisam mogla da sanjam da ću imati takvu svekrvu - rekla je snaja Goce Lazarević, Svetlana.

Pročitajte: Dvaput ćete pogledati fotografije - Ovo je NOVI IZABRANIK Goce Lazarević, više ne želi da ga skriva (FOTO)

youtube printscreen

 

Goca je za Miloševu Svetlanu javno navijala još iz vremena kada mu je bila devojka, a danas je njihov odnos skladan i pun razumevanja.

- Navijam da njegova žena bude njegova sadašnja devojka Svetlana, mada mi neki zameraju što insistiram na tome jer može da se ispostavi da nije dobra za njega, a ja kažem da može da se ispostavi da je svaka sledeća milion puta gora. I ja sam takva. Kada nađem nekoga ko mi odgovara, ne idem dalje, ne tražim dalje jer ko hoće veće izgubi iz vreće. Meni je važno samo da se oni vole, a čini mi se da se baš vole. Svakako da se ja tu ne pitam mnogo, ali mi je drago što moja buduća snaha i ja imamo dobar odnos - ispričala je svojevremeno za "Hello!".

Komentari (0)

Loading