Celebrity News

Oni su jedan od omiljenih TV parova: Zavirite u dom Marije i Milana Popovića (FOTO)

Autor: | 16/03/2022

Dom Marije i Milana Popovića za njih je prava oaza mira

Oni su jedan od omiljenih TV parova: Zavirite u dom Marije i Milana Popovića (FOTO)

Oni su jedan od najpoznatijih parova Radio Televizije Srbije, budući da oboje vode veoma popularne emisije na Javnom servisu, ali dom Marije i Milana Popovića koji na Miljakovcu već godinama neguju kao svoje gnezdo možda mnogima nije tako poznat. Mi smo im bili u gostima a oni su ljubazno dozvolili da prenesemo deo atmosfere koju inače tako ljubomorno čuvaju za sebe. Marija (37) i Milan (42) baš u ovom prostoru podižu i njihovu naslednicu Sofiju (13) koja se tom prilikom ipak nije slikala za magazin. Pre ovog stana živeli su na drugoj adresi, u stanu od 28 kvadrata, ali kako je njihova ćerka postajala sve starija prelazak u veći prostor bio je neminovnost.

Petar Đorđević

 

- Kada smo prešli ovde nikako nismo mogli da se naviknemo na duplo veći stan. I dalje smo se gurali, a Sofija je sedela tik uz mene umesto da se razbaškari po stanu. Rekla je da tako voli - prepričala nam je Marija i rekla da čim su došli najveću sobu su posvetili upravo mezimici. Dom Marije i Milana Popovića u potpunosti je podređen porodičnom vremenu i tu nema mnogo prostora za poslovne teme, iako njih dvoje rade za istu kuću. Milan nam je kasnije ispričao i kako se ovaj skladan par davno upoznao.

Petar Đorđević

 

Petar Đorđević

 

- Do našeg upoznavanja došlo je tako što sam ja držao obuke mladim ljudima i pozapošljavao mnogo ljudi u novinarstvu, a ona je tada želela da se usmeri ka tom poslu. Seli smo da popijemo kafu da je ja posavetujem šta treba da radi, i nakon tog prvog viđanja ja sam otišao i rekao drugaru da sam upoznao svoju suprugu. On se našalio da ja i dalje verujem da postoji žena koja bi se udala za mene. Ne verujem u filmske priče, ljubav na prvi pogled, ali sa njom sam nakon dvadeset minuta osetio da bi to moglo da potraje za ceo život - rekao nam je Milan a voditeljka emisije "Ordinacija" se nadovezala.

Pročitajte: Dom Marije i Milana Popovića: Toplim zagrljajem rešavamo probleme

Petar Đorđević

 

Petar Đorđević

 

- Milan i ja imamo veoma relaksiran odnos u kojem niko nikoga ne pita gde ide i šta radi. Mislim da sam jedina supruga kojoj muž ume da predloži da izađe sa drugaricom na piće. Retke su takve žene, mada ja onda obično izaberem da ostanem kod kuće. Kada smo zajedno kod kuće, gledamo filmove ili igramo društvene igre, ili umemo da izađemo u šetnju ili na predstavu - ispričala nam je Marija.

Petar Đorđević

Petar Đorđević

 

 

 

Komentari (0)

Loading