Celebrity News

Zavirite u spavaću sobu Mirjane Karanović: Jedan detalj na njenom francuskom krevetu će vas oduševiti (FOTO)

Dom Mirjane Karanović prošaran divnim bojama

Zavirite u spavaću sobu Mirjane Karanović: Jedan detalj na njenom francuskom krevetu će vas oduševiti (FOTO)

Kako izgleda dom Mirjane Karanović oduvek smo se pitali. Budući da je reč o umetnici raskošnog talenta zamišljali smo da su joj police pune priznanja, zidovi prekriveni fotografijama sa premijera i putovanja a kineski tepisi zatrpani hartijama i delićima scenarija koje iščitava za narednu ulogu. Da li je to sve baš tako imali smo priliku da se uverimo nedavno kada je dramska umetnica odlučila da i taj delić svoje intime podeli na "Instagramu".

Pročitajte: Zgodan i markantan: Srce i dom Mire Karanović osvojio 20 godina mlađi glumac (FOTO)

Instagram

 

S obzirom na to da je bolovala od koronavirusa i da je bila prinuđena neko vreme da bude zatvorena u kući Mirjana je iz svog doma objavila nekoliko fotografija, a na jednoj se jasno vidi kako izgleda njen dnevni boravak.  Naime, Mira je podelila jedan momenat opuštanja, kako uz seriju na Netfliks platformi obeduje omiljene prženice sa maslinkama, a dok je ona želela da pokaže na koji način provodi vreme u izolaciji mi smo obratili pažnju na njen zeleno - sivi nameštaj, drvenu vitrinu, sivi tepih, braon zavese i plazma televizor.

Pročitajte: Loše vesti, kolege su zabrinute! Mira Karanović smeštena u bolnicu, pogledajte prve fotografije

Instagram

 

Evidentno je da dom Mirjane Karanović obiluje bojama od braon, sive, do zelene, a na kraju krajeva i crvene koja je najzastupljenjia u njenoj spavaćoj sobi. Ispred francuskog ležaja, koje okružuju noćni stočići sa lampama, Mira je smestila drveni kovčeg u kom pretpostavljamo da čuva sve svoje uspomene.

Pročitajte: Kakva hrabrost: Mirjana Karanović bez trunke šminke! (FOTO)

Instagram

 

Jedan delić iz spavaće sobe talentovane glumice posebno nam je privukao pažnju. Reč je o drvenoj mački smeštenoj kraj komode na kojoj čuva nagrade, pehare, statue i ostala priznanja stečena teškim radom i zalaganjem.

 

Komentari (0)

Loading