Celebrity News

Godinama zbijaju šale da se ODLEDI samo pred Evroviziju: Evo šta još radi Duška Vučinić i kako izgleda njen SIN PILOT (FOTO)

Autor: | 20/03/2022

Karijera Duške Vučinić mnogima je misterija

Godinama zbijaju šale da se ODLEDI samo pred Evroviziju: Evo šta još radi Duška Vučinić i kako izgleda njen SIN PILOT (FOTO)

Karijera Duške Vučinić traje već veoma dugo budući da je prema njenoj sopstvenoj izjavi u medijima od svoje osamnaeste godine, a najveći deo iste provela je u istoj kući - na Javnom servisu Srbije. Iako je i tamo dugo radila kao novinarka i TV lice, što je dugo bilo njeno glavno zanimanje, pre više od deset godina rešila je da to zameni radom iza kamere i danas joj je radno mesto na RTS-u departman za Odnose s javnošću. Međutim, Duška svake godine donekle iskače iz te svoje role kada dođe maj mesec i kada treba prenositi tri takmičarske večeri na "Pesmi Evrovizije".

Ona taj događaj prenosi s takvom upečatljivošću da je čitava karijera Duške Vučinić, stoga, ostala donekle u senci tog jednog godišnjeg angažmana kada je auditorijum može čuti, mada ne i videti dok sedi u komentatorskoj kabini. Stoga su godinama unazad počele da se zbijajju šale po društvenim mrežama kako Dušku odmrzavaju iz nekakve komore tek kada u javnosti počne da se aktuelizuje Eurosong, kao što je nedavno bio slučaj sa domaćim izborom za ovogodišnjeg predstavnika zbog čega Duška sada i jeste iznova aktuelna u javnosti.

Zbog svojih neretko sarkastičnih ali duhovitih komentara dok traje Eurosong, mnogi vole da je citiraju ali i da se šale na njen račun, što je ona jednom prilikom i prokomentarisala.

- I ja sama volim da pravim šale na svoj račun. Ne volim da vređam, daleko bilo, ali sam dobijala uvredljive komentare, pa čak i neke pretnje, što me je čudilo. Jer, pobogu, to je Evrovizija, a ne pitanje života i smrti. Bilo je par veoma neprijatnih komentara na mom privatnom nalogu... Ali ja sam davno naučila - ako ostaviš ljude ravnodušnim, onda nisi ništa uradio, onda nemoj time da se baviš. Ako su mišljenja podeljena i ako ima onih koji te i ne vole i one koji te vole, onda je to to - rekla je Duška.

Pročitajte: Duška Vučinić: Nikada nisam otišla na botoks i ostalo što se radi, jer se jezivo bojim igle!

Kada Evrovizija, međutim, nije aktuelna, daleko od toga da karijera Duške Vučinić zaista sedi zamrznuta. Ona tokom čitave godine vredno radi na predstavljanju mnogobrojnih sadržaja Javnog servisa a posla zapravo uopšte nema malo, budući da je ona zadužena za promociju kako zabavnog, tako i informativnog ali i serijskog programa te kuće. A kada je prošle godine upitana šta radi u slobodno vreme, otkrila je i neke detalje o privatnom životu.

- Volim da okupljam prijatelje, da se družim. Sada se fokusiram na završetak školovanja sina koji ima 22 godine i koji završava pilotsku akademiju - otkrila je Duška.

Komentari (0)

Loading