Celebrity News

Saša Matić: Dvadeset godina karijere proslavljam koncertom u Zagrebačkoj Areni!

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Saša Matić nakon četiri godine vraća se u Arenu Zagreb.

Saša Matić: Dvadeset godina karijere proslavljam koncertom u Zagrebačkoj Areni!

Promo

Koncert povodom dvadeset godina karijere zakazan je za 21. oktobar, a Saša će održat Extra koncert godine pod imenom “Dva života”.

- S velikim zadovoljstvom dolazim. Pozivam sve Zagrepčane i sve u Hrvatskoj na druženje 21. oktobra. To će biti nezaboravno kao i prošli put - rekao je na konferenciji za medije Matić ovim povodom.

Promo

 

Međutim, ovo nije prvi put da Saša paravi koncert u najvećoj dvorani u Zagrebu održao je već dva spektakularna koncerta. Davne 2018. godine rasprodao je u rekordnom roku prvu, a potom je otvorio i drugu zagrebačku Arenu, a koncerti su održani dan za danom.

Promo

 

- Ta dva koncerta ostavili su takav utisak na mene da sam jedva čekao ponovno nastupiti u zagrebačkoj Areni. To su, pored svih lepih događaja zadnjih par godina, možda i dva najlepša koja sam imao - 15. i 16. decembar 2018. Sećam se da je bilo neko nevreme kad sam dolazio 14. navečer, taj dan nisam stigao ni na probu kakva je bila mećava, sneg. Tada sam rekao - ovo neće ići na dobro. Međutim, kad smo se ujutro probudili nestao je snega, bilo je pozitivne energije... Ta dva koncerta zajedno sa dve Beogradske Arene su za mene zaista tačka na i - priznao je Matić.

Promo

 

Tokom te dve nezaboravne zagrebačke večeri na pozornici mu se pridružilo čak pet regionalnih zvijezda - Željko Samardžić, Jelena Karleuša, Edita Aradinović, Aleksandra Prijović i Aca Lukas. Otkrio je da će i na ovom koncertu biti gostiju, ali ne i imena.

Promo

 

Neka to bude iznenađenje, rekao je Matić pa tako još nije poznato hoće li mu se u Areni pridružiti, koleginica, Jelena Rozga s kojom je otpevao veliki regionalni hit “Ti i ja” s njegovog zadnjeg albuma “Dva života”. Upravo pesme koja ima skoro osam miliona pregleda zagrebačka publika će imati prilike da je čuje uživo 21. oktobra.

Promo

 

- Ne možemo ne izvesti neke stare pesme koje sam dužan otpevati, biće to odličan repertoar sa starim i novim pesamam. Volim pred koncert bar pola sata biti sam i da sa svojim momcima, s bendom sve dogovorimo. Tih pola sata mi treba nekog mira. Moraš biti u dobroj formi, naspavan, da ti je grlo zdravo. Onda sve ide svojim tokom - poručuo je Saša.

Komentari (0)

Loading