Celebrity News

Polako, biću i ja jednom svekrva: Trudna Ivana Pavković otkrila kako je tretira majka njenog supruga Petra

Trudna Ivana Pavković otkrila sve detalje odnosa sa svekrvom

Polako, biću i ja jednom svekrva: Trudna Ivana Pavković otkrila kako je tretira majka njenog supruga Petra

Trudna Ivana Pavković lepe vesti nedavno je potvrdila i u trenutku kada su mediji nagađali o njenom razvodu od supruga Petra otkrila da čekaju blizance i da je njihova ljubav jača nego ikad.

‒ Da, trudna sam, čekam blizance i svi se beskrajno radujemo tome. Presrećni smo ‒ potvrdila je Ivana za Blic i istakla da je njihov petogodišnji sinčić Vujadin najsrećniji.

Trudna Ivana Pavković imaće podršku svekrve i njenu veliku pomoć, a ovako je govorila o odnosu koji ima sa majkom Petra Mitića.

Pročitajte: Porodični raj na Voždovcu - Ovde žive Ivana Pavković i Petar Mitić sa sinom Vujadinom (FOTO)

- Sa svekrvom imam super odnos, imam pomoć od nje što se tiče sina, njoj ništa nije teško, da me zameni u drugim poslovima. U mom slučaju taj odnos je divan, nikad nisam razumela te snajke i sverkve koje imaju loše odnose. Sve je to do osobe, do kuće - rekla je za "Puls Srbije" i dodala:

- Ona je žena sa iskustvom, ja sam osoba koja prihvata kritike i savete i od nje, i od moje mame. One imaju iskustvo i u braku i u kuhinji i sa decom, smatram da su svi saveti dobronamerni. Dosta vremena provodimo zajedno, za vreme korone smo bile zajedno, naučila sam u kuhinji dosta od nje. Mnogo mi znači što imam od koga da naučim, pored moje majke.

- Jednog dana ću i ja biti svekrva, volela bih da budem kul svekrva kao što je moja. Da na njih gledam podjednako, kao što je moj slučaj - rekla je Ivana.

Komentari (0)

Loading