Celebrity News

Koliko li ovo boli Anu Sofrenović? Ljubav Dragana Mićanovića je mlada manekenka, od njenog tela BOLI GLAVA i svi je znate (FOTO)

Simpatija Dragana Mićanovića, prema pisanju domaće štampe, bila je ova manekenka koju svi dobro znate....

Koliko li ovo boli Anu Sofrenović? Ljubav Dragana Mićanovića je mlada manekenka, od njenog tela BOLI GLAVA i svi je znate (FOTO)

Simpatija Dragana Mićanovića, kako se pre nekoliko godina spekulisalo u domaćim medijima, bila je učesnica emisije "Srpski top model" Kristina Marković.

Simpatija Dragana Mićanovića bila je ona

Naime, kako je "Blic" pisao 2015. godine, glumac se udvarao manekenki i pokušavao da joj se emotivno što više približi. On se, navodno, poverio prijateljima da je zaljubljen u bivšu učesnicu pomenutog šoua, a do saznanja su došli i novinari pomenutog medija.

Pročitajte: KONAČNO UHVAĆENI - Srce Dragane Mićalović osvojio OVAJ poznati glumac (FOTO)

 

 

- Dragan se oporavio od razvoda sa Anom tako što se zaljubio u Kristinu. Ona sada radi u filmskoj industriji i upoznali su se preko posla. Između njih nisu najčistija posla. On nije mogao više da izdrži i poverio se bliskom prijatelju da je lud za Kristinom. Ona ima dečka, ali to može da se promeni - otkrivo je izvor upoznat u slučaj za pomenuti medij.

Međutim, glumac je, iako je često bio viđen sa Kristinom u gradu, demantovao da između njih postoji romansa.

Pročitajte: Neverovatno! Ćerka Dragana Mićanovića i Ane Sofrenović je kopija svoje majke (FOTO)

 

 

- Često izlazimo zajedno, ali smo samo prijatelji - rekao je glumac svojevremeno za pomenuti medij, dok je Kristina takođe tvrdila da je u dugoj vezi sa producentom kojeg nije želela da eksponira.

Komentari (1)

Loading