Celebrity News

Od njega to nismo očekivali: Iznenadiće vas kako izgleda devojka Stevana, najfatalnijeg učesnika Survajvera (FOTO)

Autor: | 26/03/2022

Devojka Steve Stevanovića već nekoliko meseci je sa poznatim ragbistom

Od njega to nismo očekivali: Iznenadiće vas kako izgleda devojka Stevana, najfatalnijeg učesnika Survajvera (FOTO)

On je jedan od najpoželjnijih takmičara u aktuelnoj sezoni emisije "Survivor" i predmet snova mnogih gledateljki, ali ono što ćemo vam sada otkriti moglo bi da rasprši iluzije mnogih dama. Naime, ragbista Stevan Stevanović koji se u Dominikanskoj republici bori za titulu najizdržljivijeg ipak nije singl kao čto su mnogi mislili. Devojka Steve Stevanovića već nekoliko meseci je Milica Drmonjić a ovom prilikom vam otkrivamo njihove zajedničke fotografije.

Instagram

 

Instagram

 

Čini se da par ni ne pokušava da vezu drži skrivenom, pa iako na njihovim zasebnim "Instagram" profilima ne kače fotografije jedno drugog imaju čitave albume na istij toj mreži gde se jasno vidi njihova ljubav. Iako će mnoge dame ovo razočarati, čak bi i one morale da priznaju da devojka Stevana Stevanovića i poznati ragbista ali i ekonomista zbilja izgledaju kao par iz snova.

Pročitajte: Milica Dabović bacila oko na najzgodnijeg učesnika Survajvera: Da je slobodan, bio bi moj!

 

 

Milica je baš nedavno istakla koliko joj nedostaje njen momak dok učestvuje u napornim igrama koje svake radne večeri možemo pratiti na "Nova S". Njemu je isto teško bez nje iako u samom programu nije potencirao svoju vezu, makar do sada. Ostaje da se pokaže da li će višenedeljna razdvojenost biti previše težak ispit za ovu vezu, ili će oni srećno nastaviti tamo gde su stali čime se Steva vrati iz daleke Dominikane.

Instagram

 

Devojka Steve Stevanovića takođe veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu a u više navrata je zabeleženo da su zajedno vežbali, iako nije sigurno da li su se tako i upoznali budući da je Steva već godinama unazad iskusan personalni trener.

 

 

Komentari (0)

Loading