Celebrity News

Da li nas oči varaju? Rodila se prva ljubav u Survajveru: Boki Perić ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Devojka Bokija Perića, trenutno veoma omiljenog mladog glumca, koji vodi novu sezonu najgledanijeg rijaliti šou-a na našim parostorima, Survajvera, izuzetno zanima domaću javnost, a naročito pripadnice lepšeg pola

Da li nas oči varaju? Rodila se prva ljubav u Survajveru: Boki Perić ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Atraktivni glumac Boki Perić uživa u Dominikanskoj Republici, gde trenutno boravi sa učesnicima Survajvera. I dok se oni muče na svojim ostrvima, Boki uživa u rizortu u kome mu ništa ne nedostaje, pa čak ni društvo.

Još kada se pojavio na malim ekranima, posle male glumačke pauze, pripadnice lepšeg pola zapitale su se ko je devojka Bokija Perića i da li je glumac uopšte ima. Sada se o toj temi sve više nagađa.

Naime, nedavno je u Dominikansku Republiku stigla izvesna Ivana, atraktivna fitnes instruktorak izvajanog tela, koja Bokiju pravi društvo kada nije na poligonu sa takmičarima.

Pročitajte: Boki Perić tri meseca provešće u Dominikanskoj Republici, ali nije sve kao u raju - To nisu obični ujedi

 

 

Poslednja fotografija koju je Ivana objavila, dve senke, nje i Bokija, koje uživaju u romantičnoj noći Dominikane, navela je mnoge da se zapitaju da li je baš ona devojka Bokija Perića.

Instagram

 

 

Da li je reč o prvoj romansi ovogodišnjeg Survajvera, ili je Ivana samo Bokijeva prijateljica i podrška timu, vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading