Celebrity News

Da je živ, Šaban bi se rasplakao da vidi šta su danas učinile Goca, Ilda i Sanela (FOTO)

Ćerke Gordane i Šabana Šaulića sa majkom su se obrele u Šapcu, kako bi prisustvovale na konferenciji na kojoj je doneta odluka o još jednom spomen sećanju na Šabana

Da je živ, Šaban bi se rasplakao da vidi šta su danas učinile Goca, Ilda i Sanela (FOTO)

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić već više od tri godine nije sa nama ali publika ga ne zaboravlja kao ni njegov rodni grad Šabac koji će ovom umetniku podići spomenik čije će otkrivanje biti 6. septembra na Šabanov rođendan.

Ovu informaciju otkrio je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić na konferenciji koja je u Gradskoj kući organizovana a na kojoj su prisustvovali i ćerke Gordane i Šabana Šaulića, kao i njegova udovica, šabanov kum, biznismen Milenko Kostić, kao i akademski vajari Zoran Ivanović i Bogdan Dobrota koji će biti zaduženi za izradu spomenika.

Pročitajte: Konačno sreća i vesti za slavlje! Velika radost u domu Šaulića! Goca ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Story

 

Ćerke Gordane i Šabana Šaulića i Goca obratile su se prisutnima, govoreći o ovom velikom događaju u sećanju na delo Šabana Šaulića.

- Veliku zahvalnost za realizaciju ove ideje dugujemo gradonačelniku i novoj vlasti kao i našem kumu Milenku Kostiću i “Auto Čačku” koji su pomogli u svim segmentima. Spomenik će biti na mestu gde je nekada bila autobuska stanica, odakle je Šaban sa namerom pošao u veliki grad i osvojio svet - rekla je Gordana, a njene reči su izazvale suze kod Sanele i Ilde.

- Ponosna sam što će moj otac dobiti priznanje kakvo zaslužuje, i to od grada čije je ime proslavio. Znam da bi i on danas bio srećan - rekla je Ilda dok je gradonačelnik najavio još jedan veliki projekat.

- U planu su i Šabanovi dani, koji će biti kulturna manifestacija kojom će se negovati uspomena na delo koje je ovaj veliki umetnik ostavio, ali i dati prilika nekim mladim pevačima da pokažu svoj talenat- rekao je Pajić.

Komentari (0)

Loading