Celebrity News

Majka Stevana Pialea nekada je važila za lepoticu bez premca, a evo kako se slaže sa snajom Unom (FOTO)

Majka Stevana Pialea izuzetno je šarmantna žena, prava lafica i drug. Neko ko je na glumca ostavio veliki pečat, ipak sa snajom ima poseban odnos

Majka Stevana Pialea nekada je važila za lepoticu bez premca, a evo kako se slaže sa snajom Unom (FOTO)

Humorom, posebnom lepotom, harizmom i blagim temperamentom pleni majka Stevana Pialea. Nađa Piale važi za osobu koja obožava umetnost, najbolje godine života provela je u druženju sa glumcima, a sva ta iskustva delila je sa Stevom koji je nešto kasnije izrastao u talentovanog pozorištnog i televizijskog umetnika. Sve što je ikada okusila, probala i videla Nađa je kroz vaspitanje utkala u naslednike, dok danas istom merom sve to nastoji da prenese na unuku Rosu, čije rođenje joj je donelo neverovatnu radost. 

Pročitajte: Rosa je napunila jednu godinu! Zavirite na proslavu ćerkice Stevana i Une Piale i otkrijte šta je ponosni tata podario mezimici (FOTO)

Instagram

 

S obzirom na to da joj je Una ostvarila san da postane baka, majka Stevana Pialea snaju naprosto obožava. Živi na drugom kraju grada, ali stalno joj pritrčava upomoć, brine o unuki, čuva je, a voli povremeno suprugi svoja sina i da pomogne oko ručka. Takođe, bliska je sa njenom porodicom. Prijatelje je lepo prihvatila, poštuje ih, a izuzetno joj je drago kada zajedno dočekuju praznike. U krugu šire porodice, stare i nove Nađa je nedavno obeležila rođendan, a glumac je iskoristio priliku da joj i javno čestita.

- Ovoj gospođi je danas rođendan.Mami - napisao je u opisu slike Piale.

Komentari (0)

Loading