Celebrity News

Porodica Dekija Pantelića nema mira: Voditelj u bolnici, svi se mole za njega

Zdravstveno stanje Dejana Pantelića ponovo je narušeno, porodica strahuje

Porodica Dekija Pantelića nema mira: Voditelj u bolnici, svi se mole za njega

Kada je 2012. godine zdravstveno stanje Dejana Pantelića narušio kancer na krajnicima, cela porodica prošla je kroz težak period. Voditelj je vodio tešku i neizvesnu bitku iz koje je posle niza uspona i padova izašao kao pobednik, uz podršku svoje supruge Mione i ljubav sina Vukašina i ćerke Lane.

Ipak, zdravstveno stanje Dejana Pantelića sada je ponovo narušeno. Iako je situacija daleko lakša nego pre deset godina, a Deki je hospitalizovan zbog upale slepog creva, operacija je bila neizbežna.

Pročitajte: Nažalost, otkrili su mi tumor… Borba Dejana Pantelića sa opakom bolešću iz koje svi treba da učimo

Printscreen Prva Tv

 

- Pre šest dana zaboleo me je stomak, imao sam perforaciju slepog creva, sve je uspešno sređeno. Sve je okej, hvala svim zaposlenim u Urgentnom centru, sestrama, doktorima, hirurzima. Pre desetak godina lečio sam se u inostranstvu i razmišljao da li će naš pacijent imati da se leči u takvim uslovima, kao u Nemačkoj. Ovo je dobro, kada čovek dođe ovde, on ozdravi ‒ rekao je Deki koji se javio iz bolničke postelje novog Urgentnog centra uživo u jutarnjem programu Prve Televizije.

Supruga Miona i deca Vukašin I lana nestrpljivo očekuju Dekijev povratak, kako bi ga u kućnim uslovima pažljivo negovali i obasuli ljubavlju.

Komentari (0)

Loading