Celebrity News

Stomak joj DIVNO PRISTAJE: Pogledajte prvu fotografiju trudne Jelene Kostov

Fotografija trudne Jelene Kostov oduševila fanove na mrežama

Stomak joj DIVNO PRISTAJE: Pogledajte prvu fotografiju trudne Jelene Kostov

Fotografija trudne Jelene Kostov - buduća mama blista

Jelena Kostov nedavno je oduševila fanove, kada je na mrežama otkrila da će se po drugi put ostvariti u ulozi mame, a da će njena porodica ovog puta postati bogatija za jednu devojčicu.

Mama koja jedva čeka da upozna svoju princezu, kaže da je druga trudnoća prilično iscrpljuje pa da je zbog toga otkazala brojne nastupe. Ipak u drugom stanju beskrajno uživa, a sa dolaskom petog meseca i stomačić je konačno počeo da se nazire.

Pročitajte: Nakon saznanja da čeka ćerku Jelena Kostov ekskluzivno za Story - Otkazala sam sve nastupe, lekar mi savetuje da ležim i mirujem

 

 

- Kao nebo i zemlja. Sa Milijom sam skoro do osmog meseca radila, čime sam, priznajem, preterivala, jer sam se nesvesno provodeći sate u automobilu i na štiklama izlagala riziku. Sada mi sve pada dosta teže, moj organizam traži mirovanje, a i doktor mi je savetovao da ležim. Otkazala sam sve nastupe, koji su bili zakazani još malo pa do decembra i jedno čime se bavim jeste biranje imena za ćerku i naravno odlazak na analize. Previše ih je, idi vadi krv, vrati se, uradi, ovo ili ono. Koliko mi to sve to teško pada toliko sam istovremeno i srećna što postoji. Medicina je u protekle četiri godine dosta napredovala, kao i testovi za utvrđivanje razvoja ploda. Sve one stvari, koje smo saznavali tek nakon porođaja, a tiču se pola i bebinog zdravlja sada već do trećeg meseca mogu da se na prenatalnim ispitivanjima otkriju. Nije bilo srećnije žene na svetu od mene kada smo dobili rezultate na kojima je stajalo da je naše dete savršeno zdravo. Narednog dana pristigla nam je i informacija da čekam devojčicu. Predosetila sam da će biti, a možda sam je mislima prizvala,jer sam zaista želela da ovoga puta bude žensko - otkrila je za naš potral.

A sada je isplivala i fotografija trudne Jelene Kostov, na kojoj se primećuje trudnički stomačić, ali i lepota kojom trudnica isijava i koja svedoči, koliko ona zaista uživa u drugom stanju.

 

 

Komentari (0)

Loading