Celebrity News

Njoj je otpevao pesmu "Dudo", a onda im se porodica RASPALA: Evo kako danas izgleda fatalna Dubravka, prva Luisova supruga! (FOTO)

Prva supruga Ljubiše Stojanovića Luisa bila mu je velika inspiracija i podrška

Njoj je otpevao pesmu "Dudo", a onda im se porodica RASPALA: Evo kako danas izgleda fatalna Dubravka, prva Luisova supruga! (FOTO)

Luka Šarac

U skladnom braku u kome su godinama živeli Ljubiša Stojanović Luis i njegova prva supruga Duda dobili su dvoje dece, Marka i Maju, koji su od oca nasledili neverovatan muzički talenat.

Kada su se zabavljali svega godinu dana, Luis je došao u Mihnehn sa neobičnim poklonom za Dubravku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Louis (@marko.louis25)

- Doneo mi je ploču u Minhen i bacio u krilo. Na njoj je pisalo "Dudi s ljubavlju". Bila sam užasno uzbuđena, a kada je izvadio ploču i stavio na gramofon... Čula sam pesmu i bila pet dana bolesna. Nisam mogla da ustanem iz kreveta - rekla je prva supruga Ljubiše Stojanovića Luisa.

Ispričala je ona o nastanku čuvenog hita čiji stihovi glase "Dudo, tebe volim. Dudo, tebe želim..."

Ona je svojevremeno za medije otkrila da bivšeg muža nikada nije zaboravila i da joj danas, više od decenije od njegove smrti, neizmerno nedostaje:

Pročitajte: Potresna ispovest Luisove udovice - Posle njegove smrti postala sam socijalni slučaj

- Luis nam svima mnogo nedostaje. On je bio i ostao moja najveća ljubav. Deca i ja ga, bez preterivanja, spominjemo svakodnevno. Moj muž je bio izuzetno duhovit čovek. Zapravo, ja sam se za njega udala jer me je strašno zasmejavao.

Iako su se rastali, ostali su u dobrim odnosima zbog dece, a Ljubiša je sreću pronašao pored Silvane Stojanović, sa kojom je dobio još troje dece sinove Andreja i Sergeja i ćerku Elu.

Komentari (0)

Loading