Celebrity News

Svetska premijera: Zdravko Čolić prvi put sa simfonijskim orkestrom na Banja Luka Festu

Autor: | 08/04/2022

Zdravko Čolić nastupiće devetog jula u Banja Luci

Svetska premijera: Zdravko Čolić prvi put sa simfonijskim orkestrom na Banja Luka Festu

Zdravko Čolić, muzički velikan koga obožavaju sve generacije, devetog jula nastupa na
drugom izdanju internacionalnog festivala Banja Luka Fest sa simfonijskim orkestrom. Koncert "Zdravko Čolić Symphonic" doživeće svoju premijeru upravo u Banja Luci. Najveća regionalna pop zvezda nastupiće na velikoj sceni tvrđave Kastel, sa pedeset muzičara na sceni - sjajnim instrumentalnim solistima novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad. Aranžmane hitova u novom ruhu potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik.

Promo

 

- Ponosni smo na izuzetnu saradnju koju imamo sa Zdravkom Čolićem, koji nam je učinio čast da njegov koncert sa simfonijskim orkestrom, na kome se dugo radilo, ima svoju premijeru upravo na našem festivalu. Pored bogatog programa svih ostalih dana, Banja Luka Fest će na samom zatvaranju imati impresivan muzički nastup koji će naš grad i zemlju upisati u istoriju karijere najveće zvezde na našim prostorima. Dobrodošli na mesto dobrih susreta - tvrđavu Kastel - poručuje Biljana Čigoja, direktorka festivala Banja Luka Fest.

Aleksandar Kerekeš Keki

 

Koncert će biti sa sedećom platformom, zbog čega će u prodaju biti pušten ograničen broj ulaznica. Koncertna dvorana na otvorenom,vrhunska produkcija, crveni tepih, poznata lica i after parti obevezni su deo Banja Luka Festa.

Komentari (0)

Loading