Celebrity News

Supruga je sama zaprosila, a za život sina borila se kao lavica: Nikad viđena porodična fotografija Izvorinke Milošević

Fotografija Izvorinke Milošević, koja ovih dana kruži po društvenim mrežama, uspomena je iz porodičnog albuma i podseća na trenutak najveće životne sreće

Supruga je sama zaprosila, a za život sina borila se kao lavica: Nikad viđena porodična fotografija Izvorinke Milošević

Fotografija Izvorinke Milošević iz doba najveće sreće - evo kako je počela njena priča

Kada je krajem sedamdesetih, lepa nekrunisana kraljica vlaške muzike, srela Mišu Blama, činilo joj se da je on neosvojiva tvrđava. Supruga je Izvorinka Milošević opisala kao elokventnog, zgodnog čoveka sa manirima, koji je bio jedan od retkih, koji nisu reagovali na njenu lepotu.

Sreli su se na probi Velikog narodnog orkestra, sa kojim je Izvorinka trebalo da snimi pesmu. Na pauzi mu je prišla uz pitanje: "Pijete li nekad kafu?". Posle treće kafe koje mu je donela, on se konačno osmehnuo, a ostalo je istorija.

Hrabra Izvorinka zaprosila je Mišu, i njihov brak ispunjen ljubavlju trajao je 17 godina. U početku, Izvorinka je imala problem da se ostvari u ulozi majke, a Mišo ju je bodrio svim srcem. Prvo dete izgubila je u šestom mesecu trudnoće, a drugu, takođe rizičnu trudnoću provela je ležeći u "Višegradskoj", kako bi na svet iznela zdravu bebu, sina Davida.

Pročitajte: Dom Izvorinke Milošević zadiviće mnoge - Stan je sama opremila, a jedan detalj iz daleke Kanade oduševiće sve (foto)

 

 

Fotografija Izvorinke Milošević iz doba najveće sreće svedoči o ljubavi prema dvojici muškaraca koji su joj obeležili život, suprugu Mišu i sinu Davidu.

Mišo Blam preminuo je nekoliko godina nakon njihovog razvoda, usled teške bolesti, a Izvorinka se više nikad nije udavala, posvetivši se sinu Davidu i sećanjima na preminulog supruga.

Komentari (0)

Loading