Celebrity News

Svaka žena će biti ljubomorna! Latice ruža u hotelskoj sobi i izjave ljubavi: TAJNA VERIDBA Nataše Bekvalac na Ibici (FOTO)

Bivši verenik Nataše Bekvalac dobro je poznat široj javnosti

Svaka žena će biti ljubomorna! Latice ruža u hotelskoj sobi i izjave ljubavi: TAJNA VERIDBA Nataše Bekvalac na Ibici (FOTO)

Iako je u poslednje vreme u više navrata isticala da nema nameru da neko vreme razmišlja o muškarcima a kamoli o novoj udaji, iako to ne znači da je od ljubavi odustala, popularna pevačica Nataša Bekvalac (41) i dalje ne može da izbegne pitanja na tu temu gde god se pojavi. Dok je rekla da su tri udaje do sada bile sasvim dovoljne, te da je sa svim bivšim partnerima ostala u dobrim odnosima, možda je nekima manje poznato da umalo da joj se dogodi i četvrta udaja pre devet godina.

Naime, pored brakova koje je imala, Nataša je bila verena i za košarkaša i nekadašnjeg učesnika rijalitija "Survivor" Vladu Vuksanovića (43). O toj veridbi mnogo se govorilo u vreme kada su se zabavljali, veza je bila turbulentna, raskidali su pa su se mirili a upravo posle jednog raskida usledio je idiličan period za ovaj par kada je Vuksanović smogao hrabrosti da zaprosi novosadsku barbiku i to na vrlo upečatljiv način.

Bilo je to na Ibici, gde su voleli da provode zajedničko vreme pa su više puta tamo putovali. Tokom jednog odmora, bivši verenik Nataše Bekvalac rešio je da iznenadi svoju tadašnju izabranicu i zaprosi je baš na njen rođendan 25. septembra. Nataša navodno nije ni slutila šta će se dogoditi, nakon njene rođendanske proslave krenuli su put hotela u kojem su odseli a Vlada se baš potrudio. Put do vrata bio je posut laticama ruža, baš kao što je bila i unutrašnjost njihove sobe, a pevačicu je tamo sačekao skupoceni dijamantski prsten.

Pročitajte: Kakav džentlmen! Vlada Vuksanović supruzi priredio spektakularno rođendansko iznenađenje (FOTO)

Tada je odmah rekla "da", ali veridba je ipak potrajala duže nego što su planirali. Par se ukupno zabavljao dve godine pre nego što su razlike postale jače od onoga što ih je spajalo. Dugo se pisalo o tome da raskid nije bio idealan, ali danas su u dobrim odnosima. Vlada je formirao sopstvenu porodicu sa latinoamerikankom Dahianom s kojom je kasnije dobio i dete.

Komentari (0)

Loading