Celebrity News

Konačno imamo priliku da ih vidimo: Upoznajte četvoro dece Jelene i Slobodana Ćustića, liče li na oca ili majku? (FOTO)

Deca Jelene i Slobodana Ćustića su preslatki mališani

Konačno imamo priliku da ih vidimo: Upoznajte četvoro dece Jelene i Slobodana Ćustića, liče li na oca ili majku? (FOTO)

Deca Jelene i Slobodana Ćustića usklađen su kvartet preslatkih maišana, na čelu sa najstarijim Vasilijem Vidom, koga prate Tanasije, sestrica Zarija i najmlađi član porodice, Ozren, koji sada ima četiri i po godine.

Ipak, Jelena, na iznenađenje mnogih, za "Hello!" otkriva da joj je sa njih četvoro mnogo lakše nego kada su ona i Slobodan imali samo jedno dete.

‒ Mislim da je najteže sa jednim detetom ‒ kaže Jelena. ‒ Kad ih je više, jedni druge slede i sve funkcioniše kako treba. Naša deca prilično su samostalna, čak se i Ozren sam oblači, sam pere zube, ne traži nikakvu pomoć. Mi smo tu samo da proverimo da li su sve uradili kako treba. Što su stariji, mnogo je lakše. Najveći je problem da se uklopimo na relaciji njihova škola ‒ naš posao. Imamo gust raspored.

Pročitajte: Ekskluzivno za Story! Jelena i Slobodan Ćustić PRVI PUT o svom braku i razlici od 23 godine

Boško Karanović

 

Porodični mir sa svojim mališanima, Ćustići su od nedavno našli u Vrčinu:

- Pre izvesnog vremena preselili smo se u Vrčin, gde imamo kuću sa dvorištem, i to je neverovatna sloboda. Volim da sam u pokretu i da se bavim nečim konkretnim. Već nekoliko meseci pokušavam da sklopim plastenik koji sam kupio - otkriva glumac.

Deca Jelene i Slobodana Ćustića od malih nogu naučena su pravim vrednostima, a ponosna mama otkriva zbog čega je najsrećnija kada su njih četvoro u pitanju:

‒ Sve četvoro su izuzetno kreativni. Mislim da se deca, generalno, rađaju kao umetničke duše – dodaje Jelena. ‒ Vasilije Vid i Tanasije idu u muzičku školu, sviraju gitaru, a Zarija će uskoro krenuti na časove klavira. Ozren mnogo voli matematiku. Ne samo što zna brojeve, već je uz Zariju naučio sabiranje, pa i množenje. To obično tako ide, uz stariju braću i sestre mlađi brže napreduju i stiču veštine koje će im koristiti kroz život. Ozren je prilično snalažljiv, i te kako ume da se izbori za svoje mesto. Svi su izuzetno vezani, i to jeste bio naš cilj. Pokače se kao i ostala deca, ali se brzo i pomire. Mnogo se vole i brinu jedni o drugima. Nema veće radosti nego kad slušam Tanasija dok mi priča kako je u školi obišao Zariju da vidi šta radi, pa mu je ona dala pola užine, a on njoj kupio nešto od svog džeparca.

Pročitajte: Slobodan i Jelena Ćustić - Naša deca rastu u dobre ljude i to je najvažnije

Boško Karanović

 

Četverac Ćustića najsrećniji je na svetu, jer već sada jedni u drugima imaju najveću podršku i najbolje prijatelje.

Komentari (0)

Loading