Celebrity News

Obistinio se najveći Šabanov strah: Ilda Šaulić napadnuta, suprug Bojan hitno reagovao

Ilda Šaulić napadnuta na nastupu

Obistinio se najveći Šabanov strah: Ilda Šaulić napadnuta, suprug Bojan hitno reagovao

Miloš Nadaždin

Ilda Šaulić pustila je glas pred publikom u jednoj beogradskoj kafani, ali joj je ponašanje jednog navalentnog gosta pokvarilo veče, pišu domaći mediji.

- Ilda je gospođa, ona sebi nikada ne bi dozvolila da pređe granicu sa publikom. Ona ima interakciju sa publikom, ali postoji granica, a gosti ne mogu da se ponašaju kako oni žele samo zato što daju novac. Ilda nije iz te priče, peva zato što voli, a ne da bi od tog novca preživela - kaže izvor blizak pevačici za "Svet".

Pročitajte: Da je živ, Šaban bi se rasplakao da vidi šta su danas učinile Goca, Ilda i Sanela (FOTO)

 

 

- Situacija je bila vrlo neprijatna, obezbeđenje je na kraju čovek koji ju je uznemiravao celo veče izbacio iz restorana. Pokojni Šaban nije bio oduševljen kada je Ilda odlučila da krene njegovim stopama, jer je znao da biti pevačica nije lako i da ženi poput nje nije mesto u kafani. Štalno je strahovao šta će joj se desiti - kaže izvor i dodaje da je najburnije odreagovao Ildin muž Bojan.

- Veoma se potresao. Inače je nikad ne pušta samu, ali je to veče čuvao ćerku Emu. Odlučio je da joj nakon ovog incidenta angažuje obezbeđenje - otkriva izvor da je Bojan spreman na sve kako bi zaštitio suprugu.

Komentari (0)

Loading